Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri EXPLOZIVE - Sorin Grindeanu a angajat două consiliere cu experință zero: fosta miss Buzău și fiica lui Paul Stănescu. Cum răspunde fostul premier

ANCOM
Sorin Grindeanu

Dezvăluiri explozive care zguduie ANCOM! Sorin Grindeanu revine în atenția publică din cauza unor angajări controversate. Fostul premier Sorin Grindeanu, acum președinte la ANCOM, are două consiliere cu experiență zero, una fiind chiar fiica baronului PSD de Olt, fostul vicepremier Stănescu, scrie Libertatea.

Este vorba despre Cătălina Miriță și Alina-Gabriela Modan, care au trăsături comune: nicio experință și legături de rudenie cu oameni puternici în stat.

Scrisoare tulburătoare - O judecătoare rupe tăcerea după ce DNA Ploiești a târât-o într-un calvar judiciar: 'Funcționarea SIIJ este o necesitate imperativă'

Cătălina Miriță are 24 de ani, a fost angajată în 2019, până atunci lucrând, conform declarației de avere, la Asociația Română a Apei. CV-ul tinerei din Buzău lipsește de pe site, iar singurele mențiuni pe internet sunt, pe lângă urmarea unui master la SNSPA, succesele din cariera de model.

Cătălina Miriță nu e singura consilieră precoce de la ANCOM. O altă sfătuitoare a președintelui are numai 23 de ani. O cheamă Alina-Gabriela Modan. Un nume fără rezonanță. Asta pentru că Alina-Gabriela Stănescu s-a căsătorit, cu un an în urmă, la Caracal, cu Robert Modan. Alina e fiica fostului vicepremier Paul Stănescu. Înainte să ajungă la autoritate, fiica lui Stănescu lucrase tot în curtea tatălui, la Agromec Vișina SA, companie asociată de presă cu influentul politican.

Sorin Grindeanu a răspuns ieri apelurilor ziarului, însă nu a explicat în baza căror criterii și-a ales consilierele, care ar trebui să îl sfătuiască pe președintele ANCOM în administrarea și reglementarea domeniului.

„Postul de președinte ANCOM e asimilat celui de ministru. Se face un cabinet. Toate consilierele pleacă atunci când pleacă și președintele. Angajarea se face pe sarcinile date de ministru, în cazul nostru președinte ANCOM”, a spus Grindeanu pentru Libertatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.