Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri EXPLOZIVE! Sorina Matei intervine în scandalul protocolului SRI-Ministerul Dezvoltării. Cui i-ar aparține, de fapt, semnătura lui Dragnea

sorina matei

Jurnalista Sorina Matei dezvăluie, într-o postare amplă publicată pe Facebook, că semnătura care apare pe protocolul încheiat în 2014 între SRI și Ministerul Dezvoltării și despre care s-a spus că este a lui Liviu Dragnea, nu aparține, de fapt liderului PSD. Semnătura îi aparține lui Sevil Shaideh, susține jurnalista, care de-a lungul anilor a studiat semnătura președintelui PSD, în cadrul unei anchete privind dosarul referendumului.

DOCUMENT integral: Protocolul semnat de SRI cu Ministerul Dezvoltării condus de Liviu Dragnea

„Acum 2 ani și ceva când unii nu descoperiseră ca exista Liviu Dragnea pe acest pământ și in anchete, eu studiam semnăturile lui Dragnea ca sa văd ce mizerii au făcut Papici și Kovesi in dosarul referendumului. Ca atare, le transmit colegilor din presa ca NU aceea este semnătura lui Liviu Dragnea din ce a publicat azi G4 media pe protocolul lui peste cu SRI, via USR. Așa cum se vede, pe ceea ce au publicat ei, de la zăpăcitul acela de la USR, pe document se și vede de la o poștă că e un P cât casa. Deci logic și pentru cine știe ce e P, înseamnă ca pentru Dragnea şi în numele lui, cu acordul lui, a semnat altcineva protocolul lui peste. Care foarte probabil avea delegare. 
Însă le-a fost lene să mai facă o verificare, deşi inclusiv P-ul se vede de pe lună şi au scris că nu ştiu fraierii dacă aceea e semnătura lui Dragnea sau nu: "A apărut și semnătura lui Liviu Dragnea pe protocolul încheiat în 2014 între Ministerul Dezvoltării și SRI". Care semnătură NU ESTE A LUI DRAGNEA.

Fiica ministrului Educației, RESPINSĂ la admiterea la Facultatea de Medicină a Universităţii de Medicină şi Farmacie

Nu că Dragnea n-ar fi ştiut de protocol şi n-ar fi fost de acord cu el, dar nu poţi să prezinţi cardinal şi indubitabil că aceea e semnătura lui Dragnea, că woow "a apărut", în sfârşit, când TU ŞTII că aceea NU ESTE semnătura ăluia, are P pe ea şi la o minimă verificare îţi pică tot titlul ştirii şi ceva text. Eu ştiu că informaţiile jurnalistice prezentate publicului trebuie să fie conforme cu realitatea.

Curtea de Conturi, raport DEVASTATOR pentru Tudorel Toader - Probleme grave găsite de inspectori la Ministerul Justiției

Pentru conformitate cu realitatea, semnătura lui Dragnea e distinctă și se poate vedea pe toate documentele publicate de mine acum 2 ani in exclusivitate. Plus comparaţii pe semnătura lui Dragnea de-a lungul anilor, incepând cu 2008. Numai USR o prezintă fals acum si cine mai pica in capcana si numai Papici a înțeles acum mulţi ani, printre alte prostii si greseli, ca semnătura lui Dragnea e "indescifrabilă" făcând praf cu intenție un rechizitoriu.

Exhibit 1. Ce se prezintă acum FALS că este semnătura lui Dragnea.
Exhibit 2+ ADEVĂRATA semnătură a lui Dragnea.

Link 2 toate documentele publicate cu adevarata semnatura a lui Dragnea/ publicare pe 23 aprilie 2016 
http://sorinamatei.ro/exclusiv-probele-directe-pe-liviu-dr…/

Link 2 de azi, document integral postat pe stiri pe surse, se vede că semnătura nu e a lui Dragnea ci a lui Sevil Shaideh.

https://media.stiripesurse.ro/…/media-153262249950465300.pdf”, scrie Matei, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.