Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri în cazul femeii sechestrate timp de 5 ani de partener: Percheziții la locuința bărbatului - VIDEO

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

Polițiștii au făcut, miercuri, o percheziție la locuinșa bărbatului care și-ar fi sechestrat concubina timp de 5 ani. In urma perchezitiei au fost ridicate in vederea continuării cercetărilor mai multe sisteme informatice. Bărbatul a fost adus la sediul Secției de Poliție Rurală Rucăr pentru audieri, potrivit unor surse judiciare. Deocamdată, bărbatul este cercetat în libertate.

Femeia susține că a fost sechestrată timp de 5 ani de iubitul său, pe care l-a cunoscut pe internet. Situația acesteia a devenit cunoscută după ce a scris un bilet prin care cerea ajutor și l-a pus în pachețelul fiicei ei.

„Am prins momentul că el (concubinul – n.r.) a plecat la un vecin peste drum, m-a încuiat cu fetița în cameră, cu cheia. Am luat un pix și o foaie și mi-am scris tot chinul și coșmarul trăit de atâția ani. Îmi spusese că a doua zi mergem să ducem fata la grădiniță. Mi-a spus că trebuie să ducem fata la grădiniță, grădiniță la care soacra mea este femeie de serviciu. Am zis că asta este singura mea scăpare, de a-i arăta doamnei educatoare acest bilet să-l ducă la Poliție. I-am spus fetei de bilet când am ajuns acolo, am dus-o în vestiar și i-am spus «mami, vezi că ai aici, în sandwich o hârtiuță, să nu o arunci, să i-o dai doamnei educatoare!». Am vrut să fiu sigură că va găsi biletul. A fost riscant”, a declarat, pentru Mediafax, femeia de 33 de ani.

Acesta susține că, în ultimii cinci ani, a ieșit din casă numai când a fost însoțită de concubinul ei și nu avea voie să ridice privirea din pământ, iar în casă avea camere de luat vederi. În ziua în care a fost anunțată Poliția, tânăra spune că ar fi fost amenințată cu moartea, chiar în interiorul grădiniței.

Una dintre înregistrările suprinse de camera de supraveghere a fost făcută publică:

"-Te rog frumos să mă ierţi pentru toate cuvintele pe care ţi le-am adresat azi!

-Mai tare, că nu se aude!

-Te rog frumos să mă ierţi pentru toate cuvintele pe care ţi le-am adresat azi!

-OK!", potrivit Digi24.

"Îmi reproșez faptul că poate nu trebuia să fiu atât de milos și să îmi calc pe milă și să-i dau drumul să plece la momentul potrivit. Din mila pe care am avut-o și...", a declarat barbatul, potrivit sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.