Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri INCENDIARE - Alina Bica NU vrea să mai audă de România: 'Îi este teamă'

alina bica

Alina Bica nici nu vrea să mai audă de România. Avocata fostei șefe DIICOT susține că acesteia îi este frică să se întoarcă în țară și că urmează să solicite azil politic în altă ţară. Cert e că nu îi va urma exemplul prietenei sale și fostei colege de celulă, Elena Udrea. Fostul ministru s-a întors în țară cu copilul în urmă cu doar câteva zile.

Alina Bica vrea să ceară azil politic într-un alt stat. Fosta șefă a DIICOT nici mai ia în considerare ideea de a reveni în România.

Traian Băsescu zguduie scena politică - Iohannis, la mâna PSD! Care este cel mai mare risc pentru președinte la alegerile prezidențiale

”Încerc să o conving să se întoarcă în țară, ar putea să vină oricând, dar din cauza problemelor medicale și în urma bătăii încasate pentru care a fost obligată să se opereze îi este teamă să se întoarcă”, a declarat avocata Alinei Bica, potrivit Realitatea Tv.

Alina Bica fost arestată în Costa Rica, în octombrie anul trecut, odată cu Elena Udrea, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României. Ulterior, în preajma Crăciunului, cele două au fost eliberate în urma deciziei Curţii Constituţionale privind completurile de 5 judecători. Au împărțiț aceeași patru pereți ai celulei, dar acum o iau pe drumuri separate.

Întoarsă în țară de câteva zile, Elena Udrea locuiește acum la iubitul său, într-o vilă din Corbeanca. Apropiații ei, chiar și fostul președinte, Traian Băsescu, susțin că e foarte fericită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.