Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri incendiare: Cum a pus mâna Steaua pe ultimul titlu

Ousmane N'Doye

În urmă cu doi ani, ASA Tg. Mureș a fost la un pas de a câștiga campionatul, dar a pierdut 1-2 în ultima etapă cu Oțelul, echipă deja retrogradată, iar Steaua a luat titlul.

Ousmane N'Doye, fost jucător al celor de la ASA, a vorbit despre acel meci și a spus că era sigur că mureșenii nu vor câștiga acel meci și a dezvăluit că nu toți jucătorii au muncit pentru ca echipa să triumfe.

"Știam 100% că nu câștigăm acel meci. Întrebați-l pe Hanca. Întrebați jucătorii de pe banca de rezerve. Jur că așa e. Noi am jucat din inimă. Când era bine și eram aproape de titlul, nu a mai fost la fel.

Când lucrurile mergeau bine, nu mai trăgeau toți. Unii nu au jucat cu inima. La meciul cu Oțelul, jucătorii care trebuiau să joace au fost lăsați pe bancă. Și atunci le-am spus că nu vom câștiga. Nu mi-e frică să spun asta.

Ciobotariu a făcut echipa și mulți jucători care trebuiau să joace au fost lăsați pe bancă. Era atmosfera proastă. Jucătorii erau supărați că nu joacă. Atunci știam că nu vom câștiga. A fost debandadă înainte de meci. Nu mai jucam din inimă și asta se întâmplă când nu joci din inimă", a spus N'Doye pentru săptămânalul Fanatik.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.