Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI incendiare despre Alina Bica făcute de Inspecția Judiciară / DOCUMENT

alina bica

Ies la iveală detalii suprinzatoare despre modul în care conducea DIICOT-ul Alina Bica. Inspectia Judiciară a stabilit că aceasta nu se consulta cu nimeni atunci când lua decizii iar procurorilor le era teamă să discute cu ea pentru că ţipa.

Citește AICI raportul făcut de Inspectia judiciara cu privire la Alina BICA

"Spre deosebire de domnul procuror şef C. O., care a condus DIICOT până la numirea doamnei procuror şef A.M. B., şi care a practicat un stil managerial participativ şi la care toţi procurorii aveau acces în orice moment în care aveau nevoie de îndrumare şi coordonare, în cazul doamnei procuror şef A. M. B. lucrurile au fost complet diferite; în acest sens, procurorii s-au confruntat cu situaţii în care deşi aveau de rezolvat probleme care reclamau prezenţa şefului direcţiei, acesta nu era de găsit; de asemenea s-a reţinut că, datorită tonului ridicat folosit, precum şi a modului imperativ în care aceasta tranşa problemele invocate de subalterni, s-a preferat o comunicare indirectă, prin şefii de servicii.

Aceştia din urmă au arătat că s-au confruntat cu o comunicare dificilă şi că doamna procuror şef A. B. le inspira un sentiment de nesiguranţă şi neîncredere; de asemenea, au fost nemulţumiţi de faptul că nu era convocat Colegiul de conducere pentru a decide în chestiuni mai importante, doamna procuror şef A. B. preferând să fie singurul decident, însă şi în acest caz dădea dovadă de instabilitate şi inconsecvenţă.", e o parte din raportul CSM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.