Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri incendiare despre poliţistul Godină: Sedus şi abandonat pe aeroport

marian godina

Poliţistul blogger, Marian Godină a surprins o ţară întreagă prin curajul său de a demasca problemele din sistem. Cartea pe care a lansat-o Godină ieri scoate la iveală o altă latură a acestuia.

Marian Godina marturiseste in cartea sa, „Flash-uri din sens opus” ca marea lui iubire s-a consumat mai mult la distanta cu o fata pe nume Ana, pe care a cunoscut-o pe Internet si care locuia pe un alt continent. Cei doi au ajuns sa se cunoasca dupa ce tanara l-a criticat dur pentru ca a postat o fotografie cu o femeie supraponderala, iar acest lucru i-a starnit interesul lui Godina sa continue conversatia virtuala cu tipa. Pana la urma, intre ei s-a nascut o idila care, din fericire, in ciuda startului virtual a fost cu "finalizare" in lumea reala. Tanara a venit in tara iar prima lor intalnire s-a petrecut pe peronul garii din Sibiu. „Tremuram amandoi de emotie si ne strangeam in brate destul de tare. Am stat asa de mult timp, dar eram prea timizi amandoi sa ne dam drumul si sa ne privim in ochi”, povesteste Godina in cartea lui.

Citeşte şi: ÎCCJ a decis: Laszlo Tokes rămâne fără "Steaua României"

Politistul-pamfletar a fost fascinat de frumusetea fetei, dar si de faptul ca, opus tuturor femeilor ce ii trecusera prin inima pana la acea clipa, Ana nu era interesata de hainute si pantofiori ci... de carti, iar singurele vitrine care o atrageau erau cele ale librariilor. Iubirea celor doi a ars cu repeziciunea unui foc de paie... in scurta sedere a ei in Romania. Dupa ce fata a plecat din Romania, cei doi au mai corespondat o perioada pe Internet, iar la un moment dat au stabilit sa se reintalneasca pe teren neutru, la Atena. Au petrecut impreuna doua zile care au inceput tot cu o imbratisare si s-a incheiat cu o despartire. „In seara dinaintea plecarii, am simtit-o pe Ana cam rece. Am intrebat-o daca s-a intamplat ceva, dar, desi a spus initial ca nu are nimic, la insistentele mele mi-a raspuns ca, din pacate, simte ca in relatia noastra lipseste ceva”.

Godina isi incheie capitolul dedicat Anei pe aeroportul din Atena, plangand la propriu dupa iubirea pierduta, consolat de doi politisti greci, spune wowbiz.

Vezi şi: Kovesi, făcută praf de Mircea Badea: ”Pluton de execuție!” Nici Livia Stanciu nu scapă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.