Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri incendiare din anchetă: Ce i-a făcut CRIMINALA de la metrou avocatei sale, în fața polițiștilor

www.ciao.ro
Magdalena Șerban criminala metrou secție

După ce a aruncat-o pe Alina Ciucu în fața metroului, Magdalena Serban a avut un comportament ciudat pe toată perioada audierilor. Deși a făcut o singură declarație în fața polițiștilor, femeia de 36 de ani a solicitat un avocat care să o reprezinte.

Anchetatorii i-au îndeplinit dorința, iar la sectia de politie s-a prezentat o doamna avocat. Magdalena Serban a crezut ca aceasta va fi de partea ei, insa cand a vazut ca lucrurile stau cu totul altfel, aceasta si-a schimbat atitudinea brusc. Se pare ca ucigasa a luat-o la rost pe avocata, in fata anchetatorilor.

Citește și: Carmen Șerban reacționează DUR, după scandalul provocat de videoclipul filmat la UMF Carol Davila: 'Doar cei care nu au gram de cultură muzicală...'

"Dupa ce a fost prinsa si dusa la audieri, Magdalena Serban a insistat sa isi sune avocata! Conform legii, i s-a permis acest lucru si, la un interval de o ora, si-a facut aparitia la politie o doamna care ar fi trebuit sa devina aparatoarea ei. Culmea este insa ca nu s-a mai putut, caci, in urma discutiilor avute intr-o sala amenajata special, femeia acuzata de crima a inceput aiba o atitudine de om tulburat si sa strige in gura mare la cea pe care o chemase sa o reprezinte! “De ce ai venit? Eu nu am nevoie de tine! Tu esti cu astia, cu anchetatorii, vrei sa ma dai pe mana lor”! Cam asa a fost, in mare, discutia dintre ele", au declarat surse din cadrul anchetei pentru Wowbiz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.