Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri INCENDIARE ies la iveală: Ucigașul polițistului din Timiș și-a pus capăt zilelor cu un cearșaf în baia penitenciarului

breaking news stiripesurse.ro

Marcel Lepa, bărbatul care l-a împușcat mortal săptămâna trecută pe polițistul Cristian Amariei, a fost găsit spânzurat azi dimineață, iar medicii veniți la fața locului au constatat decesul acestuia. Surse judiciare susțin pentru știripesurse.ro că acesta se spânzurase cu un cearșaf în baia camerei de deținere a penitenciarului din Timișoara. Potrivit sursei citate, la nivelul penitenciarului s-a demarat o verificare internă.

ULTIMA ORĂ - Criminalul polițistului din Timiș a murit, după un gest extrem

Vineri, Lepa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru infracţiunile de ultraj, omor calificat, nerespectarea armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, după ce  l-a ucis pe poliţistul Cristian Anarhiei, aflat în misiune.

Lepa avea deja de ispăşit o pedeapsă de patru ani şi jumătate de închisoare pentru tâlhărie. Pentru că s-a sustras de la executarea acestei pedepse, bărbatul a fost urmărit de poliţişti, iar în timpul acestei urmăriri l-a împuşcat mortal pe Cristian Amariei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.