Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri incredibile despre criminalul de la Brașov: 'Şi-a prezentat amanta soţiei înainte de tragedie'

criminal brasov

Detalii cutremurătoare despre criminalul triplului asasinat din Brașov. Potrivit unei prietene a familiei, Florin Buliga o înșela pe soția sa și chiar s-a întâmplat să i-o prezinte pe amanta sa.


"Zâmbea mereu şi râdea mult. Aşa o ţin minte pe Monica. Dar ochii ei spuneau o altă poveste. Erau trişti. A iubit un om care nu a meritat-o şi cu care părinţii ei nu au fost de acord niciodată. Dar ea şi-a urmat inima până la capăt. Fără să ştie că iubea un monstru. Era o femeie pe cât de frumoasă, pe atât de inteligentă. Se implica mult în tot ce ţinea de copiii ei, Ioana şi Ştefan. Orice frământări aveau copiii, ea era acolo. Ea era lipiciul care ţinea totul unit.

Citește și: Scenariu ŞOC, scos la iveală după publicarea protocolului SRI-PG! Codrin Ştefănescu RECLAMĂ nereguli grave: Documentul confirmă existenţa 'câmpului tactic'

Observa transformările prin care trec copiii, iar cu Ioana vorbea ca şi cu o prietenă. (...) Dar nu era fericită. Avea de luptat cu un soţ alcoolic, care o înşela cu nonşalanţă. Îi şi mărturisea acest lucru, iar apoi îşi cerea iertare. Şi ea îl ierta. Dar nu avut niciodată puterea să plece sau să îl lase să plece. (...) În urmă cu trei-patru ani, a avut o relaţie extraconjugală pe care nu şi-o ascundea defel. Venea cu amanta în aceleaşi cercuri de prieteni cu care venea şi cu Monica… fără pic de jenă. O prezenta pe femeie ca fiind “iubita“ lui. Ştia şi Monica pentru că şi ei i-a prezentat-o la fel. La un moment dat, el a vrut să plece, să se mute la amantă. Dar nu a mai plecat…”, a declarat apropiata, potrivit Libertatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.