Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri incredibile despre Declarația 600! Fost președinte ANAF dezvăluie revolta din cadrul instituției

antena3.ro
anaf

Declarația 600, deja celebrul document care stârnește haos fiscal, nu are o aplicație de prelucrare a datelor, dezvăluit fostul președinte ANAF Gelu Diaconu, după o discuție cu angajați ai instituției.

„Astazi, fiind zi libera, la o cafea cu fosti colegi din ANAF, am aflat ca de fapt nici macar nu exista aplicatia de prelucrare a datelor din declaratia 600!!! Declaratiilor depuse li se atribuie un numar de ordine informatic si “zac” in asteptarea algoritmului de prelucrare!!! Iar contribuabilii urmau a fi amendati cu sume intre 500 si 1000 lei pentru nedepunere in termen! INCREDIBIL!

Citind si recitind OUG 79/nov.2017 am incercat sa inteleg ce au avut in minte Misa&co atunci cand au impus ca termen de depunere a declaratiei 600 data de 31 ianuarie a.c., mai ales ca termenul dintre aparitia legii si scadenta depunerii declaratiei era foarte scurt si se suprapunea si pe perioada sarbatorilor de iarna. Apoi, stim cu totii ca primele plati ar trebui facute incepand cu 25 aprilie! Dupa intalnirea de astazi, am inteles: N au avut nimic in cap!

Despre revolta mocnita a oamenilor din ANAF aflati permanent in situatia de a justifica prostiile “legiuitorilor” din MFP in relatia cu contribuabilii nu are rost sa insist.

In acest timp Misa, “explica” comisiei parlamentare cum s-au cheltuit banii din imprumutul Bancii Mondiale aiurea in loc sa aiba el la dispozitie un soft pe masura “priceperii” sale…

Si uite asa gura pacatosului adevar graieste! Dar, despre cum a fost compromis definitiv programul RAMP de Misa si inaintasii lui voi reveni cu un material mai amplu…”, scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

Vezi și: Delicios și sănătos: Supa-minune de usturoi care te scapă de răceală

Vezi și: De ce oamenii INCOMPETENȚI ajung în funcții de conducere? Efectul Dunning-Kruger .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.