Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri șoc despre criminala de la metrou: Unde a locuit şi ce scrie în fișa sa psihologică

femeia de la metrou

Magdalena Șerban, criminala de la metrou, a locuit timp de aproape o lună, în perioada 22 septembrie - 18 octombrie, în Centrul de Noapte Sfântul Ioan din Capitală. Directoarea acestui centru oferă primele declarații despre situația femeii de 36 de ani.

Citește și: Medic psihiatru anunță urmările noului atac de la Metrou: 'Era de așteptat. Vor mai exista astfel de cazuri trase la indigo'

"Nu au remarcat nimic angajații Adăpostului de Noapte Sfântul Ioan. A accesat serviciile Adăpostului de Noapte în perioada 22 septembrie - 18 octombrie, cu anumite nopți în care nu s-a prezentat la centru. A fost depusă o cerere în nume propriu și extrem de coerentă la momentul respectiv. Pentru persoanele care dețin un act de identitate, este obligatorie prezentarea lui. În cererea de admitere la Centru scrisese că tocmai se întorsese din Spania și nu deținea banii necesari acoperirii unei chrii, precum și faptul că nu se poate întoarce la adresa domiciliului, întrucât familia ei este compusă din mulți membri și stau într-o singură cameră. Era o persoană extrem de îngrijită din punct de vedere al vestimentației și igienei personale. Nu există niciun incident pe perioada șederii Magdalenei Șerban în Centru. Există în fișa de evaluare o rubrică în care sunt menționate veniturile de care beneficiază persoana și nu are un venit constant. Din fișa psihologică, a reieșit că orientarea era corectă, dispoziția apatică, randamentul ușor diminuat și ritmul și fluxul verbal normal", a declarat directoarea Centrului pentru Xtra Night Show, conform Spynews.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.