Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri picante de la un fost agent Doi ș-un sfert: Frații Tate erau păziți mai ceva ca președinții

Inquam Photos / George Călin
Andrew Tate Tristan Tate

Dezvăluiri bombă apar despre frații Tate. Arestați preventiv sub acuzații de proxenetism, cei doi britanici au fost vizitați recent de grei din diplomația britanică. Frații Tate, cunoscuți în lume sportului ca foști luptători de kickbox aveau o adevărată armată de bodyguarzi, care se asigurau că nimeni nu îi atacă. Extrem de bogați și populari printre femei, cei doi frați Tate aveau și mulți dușmani.

Un fost angajat din Ministerul de Interne, la fosta unitate Doi și-un sfert, spune că fraților Tate „le era teamă că cineva ar putea să le facă rău”, motiv pentru care au angajat oameni cu pregătire militară. Acesta a povestit cum a ajuns să lucreze pentru milionarii britanici, precizând în exclusivitate la Antena 3 CNN, că nu a angajat oameni obișnuiți.

„Eu am ajuns la ei în urmă cu aproximativ doi ani. Le-am securizat casa, m-am ocupat de tot ce ţine de sistemele de securitate. Ulterior, m-au întrebat dacă pot să-i ajut în legătură cu siguranţa lor, deoarece le era teamă că cineva ar putea să le facă rău. Le-am spus că pot să-i ajut. Aveau nevoie de noi să-i ducem în siguranţă. Şoferii pe care i-am angajat aveau anumite calităţi, nu erau oameni obişnuiţi, ci erau persoane care aveau pregătire militară”, a declarat Bogdan Stancu, fost ofiţer DGPI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.