Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri picante despre practicile lui Bivolaru. Secta sa avea legături în India, Elveția sau chiar Marea Britanie / 'Nu a existat penetrare, ci sex oral'

M. C.
Gregorian Bivolaru

Dezvăluiri picante despre practicile lui Bivolaru. Secta sa avea legături în India, Elveția sau chiar Marea Britanie / 'Nu a existat penetrare, ci sex oral'

Gregorian Bivolaru – liderul MISA (Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut / ATMAN) – a fost arestat marți în regiunea Parisului. Se suspectează că a făcut mai multe victime în întreaga lume. O tânără germană a fost de acord să dezvăluie prin ce a trecut, totul sub protecția anonimatului, pentru publicația Franceinfo.

„Creșterea plăcerilor sexuale” și „realizarea unei treziri spirituale prin erotism”: asta era propunerea Federației Tantrice Atman. Dar în spatele acestui slogan se află o „sectă multinațională” de origine românească, ale cărei activități se extind din India până în Anglia și Elveția, arată sursa citată. Liderul său spiritual, Gregorian Bivolaru, a fost arestat de poliție marți, 28 noiembrie, în regiunea Parisului, împreună cu alți aproximativ 40 de membri ai Atman.

Experiența unei tinere

În India, o victimă a fost de acord să dezvăluie pentru franceinfo prin ce a trecut. O tânără germană a intrat în federația Atman prin ramura indiană, cu sediul în Rishikesh, la poalele munților Himalaya. Avea doar 21 de ani la acea vreme și mărturisește, potrivit sursei citate, că era „sensibilă la discursurile spirituale” și „sexuale fățișe” ale acestei mișcări tantra. „S-a implicat din ce în ce mai mult și a fost făcută să înțeleagă că înălțarea ei spirituală trebuia să treacă printr-o inițiere sexuală cu gurul mișcării, Gregorian Bivolaru”, scrie Franceinfo.

Acum doi ani, ea a fost trimisă la Paris pentru o „întâlnire cu Bivolaru”. „Românii au răpit-o apoi într-o casă din suburbiile Parisului timp de două săptămâni”, se spune în articol. Ce spune tânăra: „Camerele nu aveau lumină naturală, așa că ești complet dezorientat. Eram speriată și mă simțeam prinsă în capcană, dar încercam să mă liniștesc cu celelalte fete care mă așteptau.”

Mărturia fetei: „Am simțit că nu este normal”

Fata susține că a făcut sex cu Gregorian Bivolaru de trei ori. Ea a încercat să scape din apartamentul din Paris. Tânăra a mărturisit că a asistat la o scenă tulburătoare: "A adus în camera lui o adolescentă de 16 ani din Ungaria. Venise cu mama ei, care locuia în școală de zeci de ani. Nu a existat penetrare, ci sex oral. Și l-am auzit pe Greg țipând la ea pentru că nu voia să o facă suficient de mult. Și atunci am simțit că nu este normal."

Poliția a eliberat 26 de tinere din locuințele pariziene ale lui Bivoaru, atunci când a fost arestat. Franceinfo a contactat MISA, dar purtătorul său de cuvânt nu a dorit să răspundă la întrebări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.