Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri şi acuzaţii fără precedent: Omul care l-a băgat în PUȘCĂRIE pe Gică Popescu a fost în sufrageria lui Gabriel Oprea

gica popescu Inquam Photos

Dezvăluiri, dar şi acuzaţii fără precedent din vestiarul naţionalei de fotbal a României. Pe 4 martie 2014, cu o zi înainte de alegerile pentru președinția FRF, Gică Popescu a fost condamnat la o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile primită în Dosarul Transferurilor. A fost eliberat pe 4 noiembrie 2015.

Citește și: Primarul care a reușit să mobilizeze aproape tot orașul să vină să-și ia rămas bun de la Rege

Fostul medic al naţionalei, Pompiliu Popescu a făcut acuzaţii incredibile la adresa lui Anghel Iordănescu, fostul selecţioner al României. Popescu a vorbit și despre relația dintre Anghel Iordănescu și Gică Popescu, dezvăluind în premieră motivul pentru care cei doi nu-și mai vorbesc, deși au colaborat la echipa națională. "La condamnarea lui Popescu, mai mult indirect, ar fi contribuit și inerția lui Iordănescu. Gică avea nevoie de un act prin care i-a vândut lui Iordănescu locul pe care e acum o școală din Pipera. Dacă ar fi avut acel act, Popescu n-ar mai fi fost condamnat. Și Iordănescu nu i l-a dat. Eu mă opresc aici cu explicațiile.

Citește și: Un cunoscut hipermarket se ÎNCHIDE! Proprietarii vor pune lacătul, DEFINITIV, pe magazin, în ianuarie 2018! Ce se va întâmpla cu angajații săi

Mai multe vă poate spune Gică. Iordănescu e într-un conflict total cu Generația de Aur. E posibil să mai fie și alte motive pe care nu le stăpânesc", a spus Pompiliu Popescu pentru gsp.ro.

Citește și: Euro și dolarul se CLATINĂ ușor în fața leului! Cursurile pieței de valutare de marți, 19 decembrie

Şi Gică Popescu a lăsat să se înţeleagă că nu mai are ce discuta cu Anghel Iordănescu.  "Cu Iordănescu e ceva personal, ceva mai urât. Nici nu ne-am mai întâlnit și nu țin neapărat să-l văd", a spus cel poreclit Baciul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.