Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI: SIE a câştigat războiul dosarelor (presă)

www.max-media.ro
SIE

Dacă pentru mai multe nume grele din instituţii de forţă toate drumurile par să ducă către DNA, nu acelaşi lucru se poate spune şi pentru SIE. Ziarul Naţional scoate la iveală informaţii bombă şi susţine că toţii "greii" vizaţi de procurori au, acum, cale liberă. Mai exact, scriu ei, nu doar că cei vizaţi au ieşit de sub lupa DNA, ci au scăpat cu totul de dosare.

"Alaturi de DGIA, SIE a fost singura structura care a reusit sa se tina, in cele din urma, departe de asalturile venite din toate partile. Si sa iasa chiar din „menghina” reprezentata de asa-numita societate civila progresista care tulbura apele din exterior pe de o parte si de operatiunea de curatire a sistemului din interior, purtata prin intermediul procurorilor anticoruptie. Iata insa ca acum, in timp ce restul serviciilor secrete continua sa se zbata in spasmele luptelor pentru Putere, SIE deja si-a recapatat statutul de singur partener credibil in zona internationala de intelligence.", scrie Cătălin Tache.

Jurnalistul susţine că toţi "greii" din cadrul serviciului, care deunăzi făceau coadă la DNA, şi-au încheiat socotelile cu procurorii anticorupţie.

"In ultimele luni SIE s-a dovedit atat de puternic incat nu doar ca oamenii sai nu au mai fost „tinte in miscare” pentru alte servicii si structuri, dar chiar a reusit sa le inchida „acoperitilor” mai toate problemele din Justitie.  (...) Cel mai mult conteaza pentru conducerea SIE asigurata de generalul Silviu Predoiu faptul ca „tavalugul” Justitiei care ameninta sa „mature” serviciul a fost stavilit. Iar „ranile” lasate au fost deja „cicatrizate”, mult prea putini din „acoperitii” care se trezisera cu puzderie de dosare penale mai avand acum vreo „coada” pe la procurori sau prin instantele de judecata. Si asta pentru ca, pur si simplu, dosarele au fost inchise", conchide Cătălin Tache.

Citeşte şi: Percheziţii de AMPLOARE: Trei instituţii publice, luate cu ASALT de mascaţi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.