Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu s-a întâlnit cu Laura Kövesi: Moldova vrea să colaboreze cu Parchetul European

Kovesi, Maia Sandu

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit la Bruxelles cu procurorul șef al Parchetului European, Laura Codruța Kövesi. Președintele moldovean a dezvăluit faptul că vrea să colaboreze cu instituția europeană pentru a impulsiona reformele din sistemul justiției în Republica Moldova.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a anunțat pe Facebook că a avut o întâlnire cu procurorul șef al Parchetului European, Laura Codruța Kövesi.

Discuția a avut loc la Bruxelles, iar liderul Republicii Moldova a spus că vrea să colaboreze cu instituția europeană pentru a impulsiona reformele din sistemul juridic.

„Am avut astăzi, la Bruxelles, o întrevedere cu Laura Codruța Kövesi, Procuror-șef al Parchetului European. Am discutat despre nevoia de a impulsiona reformele din sistemul justiției în Republica Moldova.De asemenea, ne-am manifestat interesul reciproc de a stabili o relație de colaborare între Parchetul European și instituțiile de combatere a corupției din Republica Moldova. Este un prim pas pentru a iniția și a desfășura activități comune în ceea ce privește combaterea contrabandei și a spălării de bani”, scrie în mesajul postat pe Facebook de Maia Sandu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.