Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri șocante făcute de rudele bărbatului din Gura Portiței, care și-a ucis soția: Ne-am așteptat să o omoare demult

soti litoral

Apar detalii șocante despre soții din Todirești, care au fost găsiți morți la Gura Portiței. Rudele bărbatului spun că soțul suspectat că și-ar fi ucis soția nu era străin de violențe familiale și că obișnuia să o bată pe femeie extrem de des.

Rudele celor doi soți povestesc că Violeta era deseori agresată de bărbat și se așteptau să pățească ce e mai rău. „O bătea tare, tare. Ne-am așteaptat să o omoare demult.”, a declarat Vasile Pădurariu, nașul cuplului, pentru Știrile Pro TV.

Citește și: Până și polițiștii au fost șocați: doi soți au fost găsiți morți pe plajă. Ea cu gâtul tăiat, el înecat

Totodată, nașul celor doi crede că Viorel a pus totul la cale. „Aici a fost plănuit, ea nu a văzut de la el 1 leu, ea a fost o slugă. Pentru fete a stat. Ea nu a fost fericită niciodată, umbla cu hainele lui.”, a adăugat acesta.

Familia crede că bărbatul ar fi plănuit să o ucidă pe soția sa, iar apoi să își ia viața, după ce a fost diagnosticat cu o boală incurabilă. De altfel, Viorel a fugit din Spitalul Sf. Spiridon din Iași, acolo unde era internat, chiar înainte cu o zi să meargă în Delta Dunării.

Bărbatul le-ar fi spus fetelor sale că o ia pe Violeta și vor merge împreună la o mănăstire. Însă, au ajuns la Gura Portiței, acolo unde a avut loc crima urmată de sinucidere. Atrocitatea s-ar fi produs la câteva ore după ce au ajuns în locul respectiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.