Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri terifiante ale anchetatorilor: Criminala de la metrou ar fi fost supusă unor traume incredibile de fratele ei! Ce probleme medicale ale femeia

femeia de la metrou

Polițiștii care au preluat cazul Magdalenei Șerban au făcut dezvăluiri șocante despre femeia care a împins-o la moarte pe Alina Ciucu. De asemenea, anchetatorii cred că tragedia putea fi evitată, Potrivit Cancan.ro, femeia ar fi fost supusă unor traume de nedescris chiar de fratele ei şi de o prietenă. Mai mult, ea are o problemă medicală intimă.

Femeia care a împins-o pe Alina Ciucu în fața metroului a făcut publice mai multe dezvăluiri şocante despre traumele trăite. În vârstă de 36 de ani, Magdalena Şerban a scris pe o reţea de socializare şi că suferă de o afecţiune în zona genitală.

Citește și: Declarații cutremurătoare ale mamei criminalei de la metrou: A cerut acum o lună internarea acesteia la psihiatrie! Întâmplare teribilă în Spania

"Fotografia cu malformaţia mea la sex a ajuns la Şerban Lucian, care ajutat de şefii lui au dat-o pe un site al Armatei Române, unde au văzut cei din UE, iar apoi Javier Santos Castellano mi-a spus mie, iar eu la Poliţie, Interpol, Cedo, Parchetul Militar... sunt în Greva Foamei de 502 ore în Craiova", a scris Magdalena Şerban pe pagina sa de Facebook.

Într-un alt mesaj, autoarea crimei de la metrou a povestit că a fost violată în Spania.

"Şerban Magdalena pleacă în Spania la o femeie Popescu Iuliana care trăia într-un apartament cu Emilio Lozano Martinez care, vorbind cu Şerban Lucian, au auzit de defectul meu la sex, m-au drogat şi mi-au violat intimitatea şi drepturile unei persoane", a mai notat femeia pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.