Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri uluitoare ale mamei criminalului de la Săpoca - Ce i-a provocat acestuia criza de furie

facebook.com
politia

Mama criminalului de la spitalul Săpoca a explicat pentru Observator cum se manifesta fiul ei atunci când intra în sevraj, dar şi faptul că a mai fost internat la Săpoca, în urmă cu un an, tot din cauza alcoolului.

Bărbatul de 38 de ani suferea de epilepsie, iar uneori, când consuma alcool, suferea de crize violente

Anul trecut, bărbatul a fost internat la Săpoca, timp de cinci zile, iar tratamentul pe care l-a primit la spital l-a ajutat.

Mama criminalului de la Săpoca, bărbatul care a ucis patru oameni şi a rănit grav alţi nouă, noaptea trecută, într-un atac fără precedent pentru o unitate spitalicească din România, a povestit că fiul ei avea inclusiv halucinaţii în momentul în care intra în sevraj.

"Se agita, vedea pe el fel şi fel de gângănii, fel şi fel de alea. S-a internat şi a făcut tratament şi nu a mai avut probleme", a declarat femeia din comuna Săgetea, judeţul Buzău.

Citește și: BREAKING Trei dintre victimele atacului de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca sunt în comă

Criminalul de la spitalul Săpoca avea halucinaţii şi 'vedea gângânii'

Mama criminalului a povestit că, ieri, fiul ei a fost vizitat de fratele lui de la Buzău şi că nimic nu a prevestit tragedia care a urmat la spitalul Săpoca.

"A fost la el (n.r. fratele lui), i-a adus de mâncare, au râs, au glumit, a plecat. Şi-au luat la revedere unul de la altul şi când auzim necazul care a fost. A mai fost internat o dată, în urmă cu un an. A fost internat pentru cinci zile, tot din cauza problemelor cu alcoolul. Atunci intra în sevraj, când nu mai folosea alcool.

Nu a mai băut după aia. Acum de curând a avut o plantaţie de pepeni şi s-a luat cu unul, cu altul. S-au împrietenit acolo. S-a cam supărat că nu avea unde să vândă pepenii şi asta i-a provocat boala asta", a declarat mama criminalului de la Săpoca pentru Observator.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.