Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri revoltătoare ale poliției: tânărul care a provocat accidentul din Iași, soldat cu doi morți, nu avea permis de conducere, iar mașina era furată

ISU Iasi
accident iasi

Șoferul mașinii care a intrat în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un stâlp în localitatea Șcheia, județul Iași, nu avea permis de conducere, iar mașina era furată, susțin polițiștii. Accidentul s-a soldat cu doi morți.

IPJ Iași a anunțat că din verificările efectuate a rezultat faptul că un autoturism ar fi intrat într-un stâlp electric, apoi într-un gard. În urma accidentului, o persoană a fost rănită, iar alte două au murit.

„În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi condus autoturismul, nu ar deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, a transmis Poliția Iași, conform Mediafax.

Conform acesteia, din verificări a rezultat faptul că autoturismul care se afla parcat pe un teren de pe raza comunei Alexandru Ioan Cuza, având cheile în contact, și ar fi fost sustras fără acordul proprietarului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis.

Cercetările în acest caz continuă.

ISU Iași a anunțat duminică dimineața că, la sosirea forțelor de intervenție la fața locului, mașina era răsturnată pe cupolă, două victime erau inconștiente, încarcerate, iar cea de-a treia era conștientă, în stare de soc, cu diverse fracturi, fiind preluată de către un echipaj medical SAJ.

Cele două victime au fost descarcerate și s-au aplicate manevre de resuscitare, însă au fost declarate decedate.

În accident au fost implicați trei tineri cu vârste de 15, 17 și 21 de ani. Băiatul în vârstă de 17 ani a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copiii „Sf Maria” Iași.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.