Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri uluitoare despre medicul de familie din Botoșani, în locuința căruia polițiștii au găsit peste 100.000 euro: Vindea elevilor cu 30 de lei scutirea

avantaje.ro
bilet de trimitere medic de familie

Dezvăluiri uluitoare despre medicul de familie din Botoșani, în locuința căruia polițiștii au găsit peste 100.000 euro: Vindea elevilor cu 30 de lei scutirea

Medicul de familie din Mitoc, județul Botoșani, dădea scutiri elevilor contra cost și făcea internări fictive. În prezent, medicul, în casa căruia polițiștii au găsit 100.000 de euro, a fost plasat sub control judiciar.

Medicul de familie din Botoșani, în locuința căruia polițiștii au găsit peste 100.000 de euro la percheziții, taxa absolut orice serviciu și se comporta urât cu pacienții, scrie botosaneanul.ro, potrivit romaniatv.net.

Medicul era cunoscut în tot județul pentru faptul că oferea scutiri contra cost elevilor care aveau nevoie pentru a-și justifica lipsa de la ore. Acesta ajunsese atât de cunoscut pentru faptul că vindea scutiri, încât unele licee nu mai acceptau scutiri parafate de el.

30 de lei solicita și pentru a elibera o trimitere

Și asta nu este tot, un bărbat din localitate a povestit că medicul ar fi folosit datele copiilor săi și le-ar fi făcut internări fictive în spital. Acesta a aflat cu stupoare că cei mici ar figura cu peste 40 de internări în spital, în condițiile în care copiii nu au fost niciodată internați și nu au beneficiat de servicii medicale, mai scrie sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.