Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluirile lui Carmen Dan din interiorul MAI: Ce a facut unul dintre sefii pe care i-a demis si mesajul pentru Mihai Tudose

Inquam Photos / Octav Ganea
Carmen Daniela Dan

Ies la iveală noi dezvăluiri incendiare despre poliţistul pedofil! În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, ministrul de Interne, Carmen Dan, a făcut devoalări din interiorul MAI. "Rolul meu este de a spune clar cum stau lucrurile. Trebuie să ne asuăm lucrurile şi să recunoaştem că sunt probleme, nu să le minimalizăm. Mi s-a părut greu de înţeles că un om care e în sistem de atâta vreme, că are un comportament în tot acest timp, are un dosar penal, se află în curtea ministerului. Era cunoscut sub denumirea 'Violatorul'. Se ştia despre el. În luna decembrie a dat ultima amendă în calitate de agent de poliţie rutieră, operativ", a tunat Carmen Dan.

Vezi și: Ți-au marcat copilăria: 12 imagini care îți redau sentimentul anilor ’90

Şi dezvăluirile acesteia nu s-au oprit aici. Ministrul l-a atacat din nou pe şeful de la Omoruri, cel care anul trecut a criticat modificările celor de la PSD-ALDE la legile justiţiei, iar acum a fost demis de Dan. "Eu cred şi doresc cu tărie să realizăm că în poliţie trebuie să avem angajaţi, dar şi şefi responsabili. Când şeful de la Omoruri a făcut acele afirmaţii despre Codul Penal mi-am luat toate informaţiile. A solicitat să iasă la un interviu şi să vorbească de cazuri închise. Şeful direct i-a dat voie apoi a făcut în interviu discuţii despre modificările legilor justiţiei. A dus discuţia în sfera politică. S-a decredibilizat singur când a spus acele lucruri", spune Carmen Dan, care i-a transmis un mesaj clar şi premierului Mihai Tudose.

Citeşte şi: Posibilul nou şef al Poliţiei Române, în ipostaze RUŞINOASE: Imaginile pe care le-ar vrea şterse de pe internet / VIDEO

"L-am informat pe premier de decizia mea de schimbare a şefului Poliţiei Române. Decizia o ia premierul. Nu eu decid ce face premierul. Aşteptăm decizia premierului. Eu nu am venit cu mandatul de ministru de acasă, nu l-am primit moştenire", a încheiat Carmen Dan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.