Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluirile lui Maradona din anii în care era zeul fotbalului: 'Eram pe cocaină până miercuri, păcăleam testele cu un penis din plastic'

Diego Maradona

Diego Maradona este subiectul unui documentar în care regizorul britanic Asif Kapadia evidențiază petele vieții: droguri, prostituate, prietenia cu mafia napolitană și modul cum păcălea testele doping, scrie gsp.ro.

Argentinianul, ajuns acum la 58 de ani, i-a făcut regizorului o mărturisire șocantă din perioada Napoli (1984-1991). Din clipa în care se încheia un meci, la sfârșit de week-end, o jumătate de săptămână era dependent de droguri!

Citește și: Atacat în emisiunea lui Mihai Gâdea, liderul USR-PLUS contractat de Liviu Dragnea anunță: Nu vom mai accepta

„De duminică până miercuri, eram pe cocaină!”, i-a spus El Pibe de Oro. „De fiecare dată când mă întorceam acasă, pluteam de la droguri. O dată, m-am speriat când am văzut-o pe fata mea și m-am încuiat în baie”.

Nu era dificil să obțină stupefiantele. Se împrietenise cu frații Luigi și Carmine Giuliano, capii clanului mafiot napolitan Giuliano. „Aveam drogurile pe tavă”, și-a amintit Maradona. Uneori, plătea prostituatele direct cu cocaină.

Pentru ca Diego să nu fie prins la testele doping, Corrado Ferlaino, președintele lui Napoli la acea vreme, îi asigura (și nu doar lui) recipiente cu urină „curată”, iar Maradona îi păcălea pe inspectori folosind un penis de plastic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.