Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluri și acuzații grave în PNL: BLATUL care a adus dezastrul

pnl

După dezastrul de la alegerile parlamentare, liberalii parcă sunt alți oameni. Ce susțineau înainte de 11 decembrie nu mai e valabil, iar acuzațiile și dezvălurile se țin lanț. Vicepreședintele PNL Nicolae Robu scoate „mizeria de sub preș” în direct la un post de televiziune și spune cum s-au desfășurat de fapt lucrurile în campanie.

Vezi și: OFICIAL - REZULTATE FINALE BEC - Alegeri parlamentare 2016/ VIDEO

„S-a confirmat ceea ce eu mă așteptam să se întâmple, dar recunosc că dimensiunile eșecului nu le-am putut anticipa. Dar eram convins că suntem pe un drum greșit, eram convins că un partid nu așa procedează. Din păcate, partidul nu a mai funcționat așa cum era normal să funcționeze un partid care se respectă. Adică cu dezbateri într-un for funcțional, cu decizii luate prin contribuție adevărată a liderilor săi. Eu sunt vicepreședinte la nivel național, dar anul acesta nici nu m-am mai dus la ședințe decât foarte rar, pentru că am simțit că acolo am un rol de figurant. Ne strângem 100 de oameni, în fața unor fapte deja împlinite și nu mai ai ce să faci. Erau deja lucruri vehiculate în spațiul public, nu trebuia decât să le girăm din punct de vedere formal. Asta s-a întâmplat pentru că în PNL oameni care nu au făcut performanță niciodată au ajuns, nu știu pe ce căi, să fie mereu aciuiți ba pe lângă președintele X, ba pe lângă președintele Y. Deciziile majore nu s-au luat în BPN în urma unor dezbateri. Nu știu unde s-au luat”, a declarat primarul Timișoarei într-un interviu la Digi 24.

Vezi și: Felix Tătaru începe RĂZBOIUL cu Traian Băsescu: DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre PNL

Robu susține că PNL nu trebuia să-l sprijine pe Dacian Cioloș, ci să ia exemplul PSD. „Un partid, dacă nu are în interior un candidat pentru funcția de premier, trebuie să procedeze cum a procedat PSD. Cine ne-a pus pe noi să anunțăm că avem un prim-ministru? Nu am nimic cu domnul Dacian Cioloș, este o persoană respectabilă, numai că nu a fost membru PNL. A apărut candidat sprijinit de două partide. Nici nu stă în sondaje atât de bine încât să poată transfera”, a afirmat Robu, susținând că Biroul Politic Național al PNL este prea numeros și trebuie dizolvat.

Nicolae Robu a continuat cu dezvăluri de-a dreptul incredibile, susținând chiar că au existat persoane care au vrut să facă rău PNL pentru a ajuta USR.

Ni s-a dat o directivă. USR, ca să intre în Parlament, va trebui să ne atace. Noi să nu ripostăm. A fost o decizie națională în acest sens, la care nu sunt cotă parte. Păi cum e posibil să procedezi așa? Ne făceau în fel și chip și noi tăceam. Decizia a fost să ne lăsăm criticați pentru ca USR, care ne va fi partener la guvernare, să depășească pragul electoral. Era teama că scorurile foarte bune ale USR din orașele mari nu vor putea compensa lipsa de performanță din alte zone. Ei, vine prim-ministrul - de care nu știu de ce noi ne-am agățat și l-am pus și pe dânsul în situații delicate - și dă mesajul cu votați fie USR, fie PNL. Lumea e derutată. Nu-l învinuiesc, nu e membru nici la PNL, nici la USR, dar pentru electorat e derutant. (...) Oamenii (liderii PNL - n.r.) au fost obligați să facă o campanie în termeni total greșiți. Mă întreb: din prostie s-a venit cu aceste idei, sau cineva a vrut să defavorizeze PNL pentru a favoriza pe altcineva?”, a mai declarat Robu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.