Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvoltatorul One United Properties achiziţionează un teren de peste 3.000 mp pentru extinderea One Lake Club, pe malul Lacului Tei

one.ro
One United Properties imobiliare

One United Properties, dezvoltator imobiliar de proiecte rezidenţiale, birouri şi mixte, anunţă că a achiziţionat un nou teren cu o suprafaţă de 3.065 de metri pătraţi, pentru extinderea ansamblului rezidenţial One Lake Club, situat pe malul Lacului Tei, conform news.ro.

În vara anului 2021, dezvoltatorul a achiziţionat terenul de 22.000 de metri pătraţi pe malul Lacului Tei, destinat proiectului One Lake Club.

”One United Properties (BVB: ONE), dezvoltator imobiliar de proiecte rezidenţiale, de birouri şi mixte de ultimă generaţie din România, anunţă că a achiziţionat un nou teren cu o suprafaţă de 3.065 de metri pătraţi, pentru extinderea ansamblului rezidenţial One Lake Club, situat pe malul Lacului Tei. One Lake Club este proiectat ca un club rezidenţial, cu apartamente cu design contemporan şi facilităţi integrate, şi se află în prezent în curs de autorizare”, anunţă compania.

Proiectul rezidenţial include 5 turnuri cu aproximativ 544 de apartamente, dezvoltate pe un teren cu o suprafaţă de 22.000 de metri pătraţi. De asemenea, proiectul propune o serie de facilităţi integrate, precum sală de sport şi piscină semiolimpică cu deschidere la lac, apartamente cu grădini şi spaţii comerciale la parter, precum şi un parc cu locuri de joacă şi spaţii de relaxare cu o suprafaţă de 7.200 de metri pătraţi.

Odată cu achiziţia noului teren, în contextul cererii crescute pentru acest proiect, dezvoltarea va fi extinsă cu încă 2 clădiri cu aproximativ 119 apartamente şi grădini generoase, precum şi acces direct la parc.

„Căutăm să investim în dezvoltări sustenabile în zone ale Bucureştiului cu multiple oportunităţi, iar dezvoltarea One Lake Club se înscrie în această direcţie. Poziţionarea excelentă şi priveliştea directă asupra lacului Tei, dar şi serviciile integrate pe care le vom oferi viitoarei comunităţi şi accesul rapid la facilităţile din zona de Nord a Capitalei sau autostrada A3 se numără printre punctele forte ale acestui proiect rezidenţial care va revitaliza zona. Cererea crescută pentru această locaţie a contribuit la decizia de extindere a proiectului, prin achiziţionarea noului teren”, a declarat Beatrice Dumitraşcu, CEO Residential Division One United Properties.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.