Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DGPMB: Cercetări ale Parchetului în cazuri de violenţă în trafic

violenta

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a reţinut un bărbat de 25 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. "Din probele administrate în cauză a rezultat că la data de 13.09.2017, în jurul orei 21,00, bărbatul ar fi lovit victima cu pumnul în zona feţei, fapt ce a determinat căderea acesteia şi lovirea cu capul de carosabil. În urma investigaţiilor s-a stabilit că agresiunea s-a produs pe fondul unui conflict spontan în trafic, într-o intersecţie de pe raza sectorului 5. Victima, în vârstă de 50 de ani, a fost transportată la spital, unde a rămas internată, decedând la data de 23.09.2017, ca urmare a leziunilor suferite", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis joi Agerpres.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, cu inculpatul în stare de arest preventiv. Pe 29 septembrie, PTB şi Serviciul Omoruri au preluat cercetările într-un dosar penal privind agresarea în trafic a unui bărbat în vârstă de 30 de ani.

Anchetatorii au reţinut că, în după-amiaza zilei de 28 septembrie, în jurul orei 19,00, un bărbat a sesizat prin sistemul 112 faptul că a fost agresat în trafic de alţi doi bărbaţi, în timp ce conducea o betonieră pe raza sectorului 3. "Din investigaţii a rezultat că altercaţia ar fi pornit din cauza faptului că cei doi bărbaţi au fost nemulţumiţi că victima circula cu autospeciala, care ar fi depăşit gabaritul permis pe strada respectivă, astfel că unul dintre ei a lovit-o în mod repetat cu un obiect tăietor-înţepător în zona umărului stâng", se mai arată în comunicat.

Victimei i s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului şi a fost transportată la spital. În urma activităţilor desfăşurate au fost identificaţi cei doi bărbaţi, pe numele cărora au fost emise mandate de aducere. "Unul dintre cei doi a fost depistat de poliţişti la data de 2.10.2017, în timp ce încerca să părăsească teritoriul României şi a fost condus la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri. În ziua de 4 octombrie a fost audiat şi al doilea bărbat implicat în cauză", precizează Poliţia.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a fost comisă fapta, cu un inculpat în stare de arest preventiv şi cu cel de al doilea în stare de reţinere, urmând ca joi să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.