Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diagnosticul de cancer al regelui Charles reunește familia regală: Prinţul Harry face o declarație surprinzătoare

people.com
printul harry charles

Prinţul Harry a afirmat că este recunoscător că a putut meargă în Marea Britanie pentru a-şi vizita tatăl şi a sugerat că diagnosticul de cancer al regelui Charles ar putea duce la remedierea rupturii din familia regală, scrie news.ro.

Într-un interviu acordat vineri, Ducele de Sussex a spus că călătoria sa la Londra pentru a-l vedea pe rege ar putea fi un pas către reunificarea cu rudele sale după ani de relaţii tensionate.

"Îmi iubesc familia. Şi faptul că am putut să mă urc într-un avion şi să merg să-l văd pe [tatăl meu] şi să petrec timp cu el, sunt recunoscător pentru asta”, a declarat el în emisiunea postului ABC Good Morning America.

"Cred că orice boală, orice suferinţă aduce familiile împreună"

Gazda, Will Reeve, a vorbit despre reacţia propriei sale familii în cazul tatălui său, regretatul actor din rolul Superman Christopher Reeve, care a fost paralizat în 1995. El a spus: „Şi eu am descoperit în propria viaţă că apariţia unui asemenea tip de boală în familie poate avea un efect de reunificare pentru o familie. Este posibil în acest caz?”

Harry a răspuns: „Absolut. Da, sunt sigur. În toate aceste familii, văd în fiecare zi, din nou, forţa familiei reunite. Cred că orice boală, orice suferinţă aduce familiile împreună.”

Prinţul Harry a refuzat să divulge orice informaţie atunci când a fost întrebat despre perspectivele sale asupra sănătăţii tatălui său, spunând: „Asta rămâne între mine şi el”. Dar a spus că îl va vizita în viitor. „Am planificate alte călătorii care mă vor duce prin Marea Britanie sau înapoi în Marea Britanie, aşa că mă voi opri şi mă voi vedea cât de mult pot cu familia”, a spus el.

Întrebat despre viaţa sa în SUA şi dacă a luat în calcul să devină cetăţean american, prinţul a spus că a luat în considerare acest lucru. Harry a declarat: „Cetăţenia americană este un gând care mi-a trecut prin minte, dar cu siguranţă nu este ceva care să reprezinte o prioritate pentru mine în acest moment”.

Acesta a fost primul interviu al lui Harry de când regele a amânat toate angajamentele publice din cauza diagnosticului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.