Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diagnosticul sever pus de Ladislau Boloni: 'Azi, din păcate, în fotbalul românesc nu găseşti un jucător talentat'

Antrenorul Ladislau Boloni a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în acest moment în echipa naţională şi în fotbalul românesc nu există un fotbalist talentat. El a explicat că ultimii jucători de anvergură au fost Cristian Chivu şi Adrian Mutu.

"Nu am curajul să afirm faptul că eu cunosc bine lotul echipei naţionale a României. Dar cam ştiu jucătorii şi posibilităţile pe care această echipă le are. Şi afirm că naţionala României poate face azi un meci deosebit de bun, iar imediat după aceea poate să clacheze. Ceea ce mă deranjează este că ne inflamăm după ce batem Luxemburg cu 3-0. Eu cunosc mirosul vestiarului din Occident. Ştiu pretenţiile de acolo. Eu cam ştiu ce ar trebui să îi spun lui X sau Y... adică ce este şi ce ar putea deveni. Pentru că văd calităţile unora. Eu de multe ori caut o singură calitate la un jucător, dar acea calitate să fie de nivel internaţional. Azi, din păcate, în echipa naţională a României, în fotbalul românesc, şi să mă ierte jucătorii pentru că nu arăt cu degetul spre ei, nu găseşti un jucător talentat. Sau nu găseşti jucătorul talentat după aprecierile mele, care pot fi şi greşite. Ultimii jucători de anvergură internaţională au fost Cristi Chivu şi Adi Mutu. Iar asta a fost acum 15 ani", a afirmat Boloni.

"Deci pentru mine nu ar fi fost o problemă să lucrez cu jucătorii de azi pentru că ştiu exact ce i-aş fi spus lui Răzvan Marin pentru ca el să rămână la Ajax Amsterdam. Să nu fie obligat să plece de acolo. Ştiu ce îi lipseşte. La fel şi fundaşului care joacă în Spania, Raţiu. Dar pentru treaba aceasta jucătorii sunt mai puţin vinovaţi. Eu pun întrebarea cine îi antrenează, cine ridică ştacheta sus? Până la urmă responsabilitatea cade pe noi, pe educatori. Cum îi educăm pe copii, aşa se comportă. Politica sportivă românească e greşită din acest punct de vedere", a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.