Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dialog spumos între Zverev și Federer - Ne-am săturat deja de voi. Lasă-ne şi nouă una, doar Cupa Hopman

roger federer

Alexander Zverev s-a declarat "sătul" de Roger Federer care nu lasă să-i scape niciun trofeu, nici măcar în turnee demonstrative, cum a fost Cupa Hopman.

"Ne-am săturat deja de voi, dar ce putem face? Mai ales de tine (n.r. - arătând spre Federer)! Ai 30 şi ceva de ani... De ce? De ce? Lasă-ne şi nouă una, doar Cupa Hopman, omule! Şi doar o dată! De ce naiba râdeţi acum (n.r. - către public)?", a spus Zverev, la festivitatea de premiere de sâmbătă, după finala de la Perth.

"Ea e de vină!", a răspuns Federer, arătând către Belinda Bencic.

"Ce băiat drăguţ!", a conchis Zverev.

Echipa Elveţiei, formată din Roger Federer şi Belinda Bencic, a câştigat, sâmbătă, Cupa Hopman, după ce a întrecut în finală, cu scorul de 2-1, formaţia Germaniei, în componenţa Alexander Zverev-Angelique Kerber. A fost o reeditare a finalei de anul trecut, când tot Elveţia a câştigat şi tot cu scorul de 2-1. Cele două echipe au aliniat în 2019 aceiaşi jucători ca în 2018. Elveţienii au mai triumfat în această competiţie în 1992, 2001 şi 2018.

În primul meciul al finalei, Roger Federer, locul 3 ATP, l-a învins pe Alexander Zverev, locul 4 ATP, cu scorul de 6-4, 6-2, în 70 de minute de joc.

În partida feminină, Angelique Kerber, locul 2 WTA, a întrecut-o, cu scorul de 6-4, 7-6 (6), pe Belinda Bencic, locul 54 WTA, după 91 de minute de joc.

În cel mai spectaculos meci al finalei, cel de dublu mixt, Federer şi Bencic s-au impus la punctul decisiv, cu scorul de 4-0, 1-4, 4-3 (5-4), în faţa perechii Zverev/Kerber.

Cupa Hopman este un turneu demonstrativ pe echipe, care se dispută din 1989. La această competiţie nu se acordă puncte ATP şi WTA, dar turneul face parte din calendarul ITF şi are premii totale de peste un milion de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.