Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dialogul surprins de camerele de filmat dintre antrenorul Barcelonei și Pique: 'Unde naiba te duci iar?'

Gerard Pique Facebook
Gerard Pique

Camerele de filmat ale El Dia After Movistar au surprins câteva schimburi de replici între Gerard Pique şi Ernesto Valverde, în timpul partidei pierdute de Barcelona pe Nou Camp, scor 4-3, în faţa lui Real Betis, informează Mediafax.

Fundaşul central al Barcelonei a luat decizia de a urca în atac, când scorul era 3-1 pentru Betis, aspect cu care Valverde nu a fost de acord.

Pique şi-a anunţat atât colegii, cât şi pe antrenorul său că va urca mai mult: „Lasă-l pe Ivan Rakitic pe teren, pentru a putea urca eu”, i-a strigat fundaşul central antrenorului său.

Deciziile lui Pique i-au complicat şi mai mult soarta Barcelonei în partida cu Betis. În minutul 81, spaniolul a pierdut o minge în faţă la un duel cu Marc Bartra, ia Rakitic a fost nevoit să comită un fault care i-a adus al doilea cartonaş galben, astfel că Valverde a intervenit.

Iar după ce scorul a arătat 4-2 pentru Betis, Pique a luat din nou decizia de a urca, lucru care l-a enervat pe Valverde: „Unde naiba de duci din nou? Au marcat din nou... Gerard!”.

În cele din urmă, Barcelona a mai marcat un gol, dar nu a putut reveni, iar Betis s-a impus cu 4-3 pe terenul grupării catalane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.