Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIALOGURI LA MASA TACERII – 145 DE ANI DE LA NAȘTEREA SCULPTORULUI CONSTANTIN BRANCUȘI.

facebook
Biblioteca Naţională a României  în parteneriat cu Asociația Interculturală Româno- Elenă DACIA din Atena,  în colaborare cu Consiliul Judetean Gorj, Scoala Populara de Arte „Constantin Brâncuși” Targu Jiu și Biblioteca Județeană "Christian Tell" Gorj  invită copiii români din diaspora,  sâmbătă , 20.02,2021, ora 12.00, pe platforma Zoom la evenimentul cultural   DIALOGURI LA MASA TACERII – 145 DE ANI DE LA NAȘTEREA SCULPTORULUI CONSTANTIN BRANCUȘI.
În cadrul întâlnirii, copii și tineri de pretutindeni vor avea parte de prezentarea unei bibliografii cu publicații despre Brâncuși  din partea Bibliotecii Naționale a României, de transmisii în direct de la Târgu Jiu, de unde vom vizita  Coloana Infinitului, Poarta Sărutului,  Masa Tăcerii și Casa Memorială Constantin Brâncuși.
Alături de noi, Daciana Ungureanu, profesor de artă decorativă  va prezenta o colectie impresionantă de piese autentice de port popular, alături de tablouri proprii- vase pictate , tablouri și obiecte realizate manual.
Evenimentul se va încheia cu  un moment artistic oferit de Ansamblul Folcloric „Maria Lătărețu” al Scolii Populare de Arte „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu.
Vă așteptăm cu drag!
Participă:
- Elevi ai  Școlii de Limba Română  Dacia din Atena,  Școlii Dacia din Acharnes și elevii de la Scoala Internațională Dacia;
- Elevii cursului LCCR din provincia Aragon, Spania, prof. Alina Maria Nicolae;
- Elevi ai cursului  L.C.CR  de la  I.I.S. Carlo e Nello Rosselli (Aprilia), I.C. Santa Beatrice (Roma) şi I. C. Via Casalotti nr. 259 (Roma), Italia, regiunea Lazio;
- Elevii de la Istituto Comprensivo Giudice “Rosario Livatino”, Roccalumera (Sicilia/Italia)
Prof. LCCR Elena Vlăsceanu

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.