Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă dă cărțile pe față: Cum au ajutat Serviciile pentru ca AUR să intre în Parlament

Inquam Photos / George Calin
Diana Sosoaca

Diana Șoșoacă, senatoare AUR, a vorbit, la Antena 3, despre cum a fost ajutată AUR să intre în Parlament cu un procent de aproape 10%.

De profesie avocat, Șoșoacă a precizat că s-a simțit o ”mână” a Serviciilor în sprijinul AUR pentru ca ”să ne putem exprima aceste idei naționaliste care au deranjat timp de 31 de ani”.

Citește și: Traian Berbeceanu, după demararea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19: ‘Aștept cu nerăbdare să îmi vină rândul!’

"Inclusiv când am vorbit în Piața Universității și în Piața Victoriei, pentru că nu știu câtă lume a realizat, dar acea minoritate care a făcut-o, am solicitat efectiv ca acele părți naționaliste, patriotice din sistem, care încă nu au fost vândute străinilor să iasă la rampă și să înceapă să lucreze pentru România și pentru poporul român.

Și cred că acest lucru s-a întâmplat în condițiile în care un partid nou înființat ca AUR a putut să aibă 10-11% și voința populară a celor care ne sprijină a reușit să voteze fără să se mai fure voturile. Așa am putut cu toate problemele pe care le-am avut, cu toate interdicțiile de a apărea la televiziuni, cel puțin am avut acces pe toate rețelele de socializare. Și așa am reușit să menținem contactul cu oamenii.

Citește și: Diana Șoșoacă tună și fulgeră: ‘Sunt supusă unei forme de discriminare. Mă voi duce mai departe în instanță’

Am fost totuși lăsați să accedem în câteva emisiuni să ne spunem punctul de vedere.

Nu știu (n.r. dacă ”patrioții” din Servicii au ajutat AUR)! Cert este că... Nu cred că a plătit cineva pentru noi, dar cred că un pic de libertate s-a dat poporului român și posibilitatea ca noi să ne putem exprima aceste idei naționaliste care au deranjat timp de 31 de ani", a spus Diana Șoșoacă.

Citește și: Vaccinuri pe bandă rulantă: Și compania AstraZeneca anunță ca are gata vaccinul împotriva formelor grave de COVID-19 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.