Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Ciucă, portarul CS Rapid Bucureşti: 'Campionatul este deschis, ne jucăm şansele până la final'

news.ro
handbal minge

Diana Ciucă, portarul echipei CS Rapid Bucureşti, a afirmat, luni, la finalul derby-ului cu CSM Bucureşti, pierdut dramatic cu 26-27, că speră în continuare la câştigarea titlului de campioană, chiar dacă adversara s-a distanţa la 9 puncte în clasamentul Ligii Naţionale de handbal feminin.

"A fost un meci foarte spectaculos şi de o intensitate foarte mare. Cu siguranţă există o dezamăgire că nu am câştigat, dar cred că deocamdată campionatul este încă deschis şi ne jucăm şansele până la final. Se va juca până în ultimul meci, cu siguranţă noi asta ne dorim şi asta se va întâmpla. Vom vedea dacă vom ajunge să jucăm cu CSM în Liga Campionilor. Urmează acum un meci cu Metz şi dacă va fi să picăm cu ele în optimi sau în sferturi noi suntem pregătite. O să uităm acest meci. Şi o vom lua de la capăt cu Metz, pentru că nu există altă variantă în situaţia de faţă. Vom trage cu dinţii pentru victorie", a afirmat Ciucă la finalul partidei de la Sala Polivalentă, potrivit Agerpres.

Colega sa, pivotul Lorena Ostase, s-a arătat, de asemenea încrezătoare în şansele echipei Rapid de a păstra titlul de campioană cucerit anul trecut.

"Cred că a fost un meci frumos. Din păcate noi în prima repriză nu prea am fructificat, apoi am întors, dar timpul nu a fost în favoarea noastră. Sper că a fost un meci frumos, spectatorii şi-au spus cuvântul, şi, felicitări CSM-ului pentru victorie. Este abia începutul returului, mai este timp să luptăm la campionat, noi sperăm până la finalul campionatului", a spus Ostase.

CSM Bucureşti a câştigat dramatic derby-ul cu CS Rapid Bucureşti, scor 27-26 (13-13), luni, în Sala Polivalentă din Capitală, în etapa a 14-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

CSM Bucureşti s-a desprins în clasament de marea sa rivală, între ea şi Rapid fiind acum 9 puncte, după prima etapă din retur. Cele două echipe se vor înfrunta şi în optimile de finală ale Cupei României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.