Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă anunță prima victorie după mitingul de aseară

diana sosoaca

Senatorul Diana Șoșoacă, președintele partidului S.O.S. România, a comentat informația publicată de știripesurse că oamenii vor putea să vândă porci în perioada Crăciunului anunțând că aceasta este ”prima victorie după mitingul de aseară” din Piața Victoriei.

”Români, ieșiți in stradă! V-am spus că le este frică de voi în stradă! Lăsați țăranii să facă ce vor cu animalele lor! Luați labele de pe țărani! Praf va facem, nenorociților! Suntem în legitima apărare!”, a transmis senatorul Diana Șoșoacă astăzi, după ce duminică seara a protestat alături de câteva sute de români împotriva interdicției vânzării porcilor din gospodăriile țărănești, dar și a limitării utilizării banilor cash.

Duminica viitoare, pe 12 noiembrie, începând cu ora 11.00, partidul S.O.S. România mai organizează un protest în fața prefecturii Gorj (din Târgu Jiu).

”Prin adoptarea OUG-urilor privind măsurile de austeritate, distrug IMM-urile și toți cetățenii României. Toate aceste măsuri aduc creșteri de prețuri cu 300% pe care le suportă consumatorul”, se arată în anunțul protestului de la Târgu Jiu, făcut de Filiala Gorj a partidului S.O.S. România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.