Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă dezvăluie cine va fi viitorul premier

SOS Romania
Diana Sosoaca

Senatorul Diana Șoșoacă, președintele partidului S.O.S. România, a declarat la BZI live că prin dezbaterea privind cel mai bun premier pentru România, organizată de S.O.S. România, ”în sfârşit se vorbeşte de politică adevărată, un plan de ţară, oameni adevăraţi, cum trebuie schimbat la nivel mondial tot sistemul”.

Diana Șoșoacă a apreciat că ”presa începe să gândească pentru că până acum presa mainstream nu a gândit. Vă rog să mergeţi cât de departe vreţi cu speculaţiile. Cred că ar trebui să ne gândim că este o chestiune foarte serioasă, nu oricine poate fi premier, ministru sau preşedinte, secretar de stat, să lucreze în aparatul de stat. Trebuie oameni profesionişti, capabili să se lupte cu un sistem şi să aibă curajul, forţa de a-şi implementa schimbările. Nu orice poate face politică, să susţină o emisiune, nu orice om care absolvă o facultate poate să devină ministru. Trebuie să ai experienţă în spate, viziune, să gândeşti. Nu orice partid poate fi la guvernare. Ne-am săturat de 33 ani. Toţi profesioniştii au fost daţi afară că au deranjat pentru că veneau cu propuneri”, a transmis Diana Șoșoacă.

Președintele S.O.S. România a mai spus că România putea să se lupte cu marile țări doar dacă își păstra industria și a arătat că este necesar un plan de dezvoltare pe termen lung, de 100 ani, o nouă ordine mondială și o resetare.

„Noi trebuie să avem un plan pe 100 de ani. Trebuia păstrată industria şi acum ne luptam cu SUA, Rusia, Brazilia, India, Germania, Franţa. Eram o forţă, trebuia să ne facem o bancă care să dea împrumuturi cu dobândă mică în concurenţă cu FMI care a distrus economiile unde a intervenit. Este nevoie de o resetare şi o nouă ordine mondială, dar bazată pe vechile obiceiuri”, a mai declarat Diana Șoșoacă.

Ea a atras atenția că Soros minte, nu pleacă din Europa. ”Să nu ne ducem după fentă. Soros configurează noile trenduri... Ne uităm la alegeri, vedem ce-i fac lui Trump. La anul sunt şi în America alegerile şi ei ştiu că globaliştii vor pierde pas cu pas tot”.

Diana Șoșoacă a criticat și faptul că preşedintele României a ţinut-o de mână pe soția lui în momentul în care i s-a dat onorul.

”Iohannis trebuia să ia poziţie de drepţi, ce a făcut este un afront. Pentru asta CSAT să se întrunească şi să-i facă plângere penală, chiar de are imunitate. În Parlament se poate ridica această imunitate, preşedintele se poate suspenda şi trimis către referendum. AUR spune că a adunat 2 milioane de semnături pentru a-l da jos. Unde sunt? Cu 2 milioane de semnături puteai face enorm de mult”, a mai spus președintele S.O.S. România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.