Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă îi răspunde lui Mihai Gâdea, după ce a plecat din emisiune: 'A opri adevărul, dictatorial, nu are legătură cu democrația'

Captura foto Antena 3
Mihai Gâdea Diana Șoșoacă
Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, a fost, luni seară, la un pas să-i fie tăiat microfonul într-o discuție aprinsă la Antena3 pe tema pandemiei, după care a părăsit emisiunea.

După ce Diana Șoșoacă i-a întrerupt în mod repetat pe cei aflați în platou dorind să facă observații sau să le pună întrebări, senatoarea s-a întors către Beatrice Mahler și Adrian Marinescu și i-a întrebat dacă mai există gripă în România. „Mai este gripă, mai sunt cazuri, că nu se mai vorbește?”. Mihai Gâdea i-a atras senatoarei AUR atenția că întrebările în emisiune le pune el. A urmat un schimb tăios de replici.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Mihai Gâdea a luat o pauză publicitară. Când a reînceput emisiunea, Diana Șoșoacă nu mai era prezentă în platou și realizatorul a spus că aceasta a plecat. Ulterior, Diana Șoșoacă a revenit, și a spus că „a opri adevarul, dictatorial, nu are legatura cu democrația!”.

„Mulțumesc pentru adevar! Eu am plecat fara sa ii anunt! Libertatea de exprimare este garantata! Sa ma ameninti ca imi tai microfonul doar pentru ca postul nu iti permite sa spui si partea de adevar care nu iti convine, este o incalcare flagranta a dispozițiilor constituționale! A opri adevarul, dictatorial, nu are legatura cu democrația!”, a spus Diana Șoșoacă pe pagina ei de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.