Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă lansează acuzații halucinante, în direct de la Ambasada Rusiei: rușii au vrut să ne dea tezaurul, Băsescu a refuzat

Facebook
Diana Șoșoacă

Senatorul Diana Șoșoacă s-a dus la o recepție la Ambasada Rusiei, iar de acolo a intrat în direct la Realitatea Plus. Șoșoacă susține că rușii s-au oferit să dea tezaurul înapoi României, dar fostul președinte Traian Băsescu a refuzat.

„La Ambasada Rusiei, la recepția organizată de Ambasada Rusiei de ziua diplomaților Rusiei”, a răspuns Șoșoacă, când a fost întrebată de Anca Alexandrescu unde se află.

„Ca să nu ziceți că mint. Deși nu se face, totuși am solicitat, pentru că v-am promis că voi intra în direct și nu am vrut să vă dezamăgesc, pentru că vă apreciez foarte mult. Și am solicitat să mi se permită să am acest live, deși nu se permite într-o ambasadă. Însă am fost invitată într-o cameră specială pentru transmisii de acest gen și pot să vorbesc cu dumneavoastră”, a afirmat apoi Șoșoacă.

În momentul în care Alexandrescu i-a spus să-i transmită lui Putin să ne dea tezaurul înapoi, Șoșoacă a replicat:

„Eu am făcut o interpelare. În urmă cu vreo 18 ani, când era domnul Băsescu președinte, cred că atunci era, i s-a oferit României Tezaurul, însă domnul Băsescu l-a refuzat și Ministerul Afacerilor Externe. Și cred că ar trebui să-l întrebați pe domnul Dumitru Prunariu, care era ambasador în Rusia la acel moment. A venit acasă cu această propunere. Drept pentru care, a doua fost destituit din funcția de ambasador. Cred că ar trebui să-l întrebați, pentru că eu am făcut cercetări, am făcut interpelări cu privire la Tezaur. Evident că Federația Rusă l-a reținut, mă rog, atunci era URSS-ul. Să știți că, dacă se pot purta negocieri și avem niște diplomați care să știe să se comporte și să vorbească, și să facă adevărata diplomație, cred că ne putem lua Tezaurul înapoi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.