Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă, noi declarații în scandalul divorțului. După povestea cu pozele din duș, îl amenință pe Silvestru că-l lasă fără haine

captură facebook
Diana Sosoaca

Diana Șoșoacă nu renunță la circul legat de divorț și îl amenință pe soțul său că poate să îl târască în instanțele judecătorești și 10 ani. Mai mult, senatoarea îl avertizează pe Silvestru că ar putea rămâne și fără haine.

Conflictul dintre cei doi s-a transformat într-un scandal monden, cu acuzații de infidelitate și suspiciuni legate de fotografii compromițătoare.

"Vreau să aduc o lămurire cu privire la divorțul lui, că numele îmi va fi luat: un divorț poate dura și 7 ani, exact cât a durat căsătoria, depinde de avocat, poate să-l fac să țină și 10 ani, dar la final să i se ia și hainele pentru mizeriile pe care le face.

Scandal cu acuzații de infidelitate și poze intime

Sunt multe dosare de divorț pe care le-am avut în care partea adversă nu a avut șanse și nu pentru că sunt rea, ci pentru că își meritau soarta, la fel ca acest personaj care vrea să intre în politică urcându-se pe numele meu", a declarat Diana Șoșoacă.

Conflictul dintre cei doi s-a transformat într-un scandal monden, cu acuzații de infidelitate și suspiciuni legate de fotografii compromițătoare.

Diana Șoșoacă a lansat recent zvonul că ar fi fost amenințată cu publicarea unor fotografii cu caracter intim, în timp ce soțul ei a sugerat că o astfel de răzbunare ar putea veni din partea unui presupus amant.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.