Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă publică pe Facebook un model de cerere de autopsie: CEREȚI medicilor să facă, sunt obligați

Inquam Photos - George Călin
Inquam Diana Șoșoacă sac

Senatoarea Diana Șoșoacă le cere românilor care au rude decedate după infecția cu coronavirus să facă cereri la spitale și să solicite efectuarea de autopsii pentru a determina cu exactitate cauza decesului.

"Pentru cei cărora vă mor rudele în spital, și conducerile spitalelor nu vor să li se facă autopsie, vă rog să completați o cerere pentru efectuarea autopsiei. SUNT OBLIGAȚI SĂ O FACĂ! AUTOPSIA ESTE PLATITA DE STATUL ROMÂN!

Cererea se depune la morga spitalului, iar dacă nu v-o primesc acolo, vă duceți la administrația spitalului și o depuneți.

Să aveți completate 2 exemplare pe care să vi se pună numărul de înregistrare și ștampila, un exemplar rămâne la dvs, unul rămâne la spital.

Ulterior, spitalul trimite dosarul medical al decedatului și cererea dvs la Parchet (Procuratură), Procurorul emite decizie de efectuare a autopsiei și decedatul este preluat de INML.

Apoi sunteți anunțați telefonic să îl ridicați de la INML, (Institutul de Medicina Legală) și puteți să îl înmormântati. Majoritatea medicilor spun că au nevoie de date științifice cu privire la acest virus, date care se pot obține din autopsii.

OMS și Ordinele de ministru RECOMANDĂ să nu se facă autopsii, NU INTERZIC.

Faceți toți aceste cereri, astfel ca medicii să fie ajutați sa aibă date și oamenii să aiba parte de aflarea adevărului, iar cei care nu sunt infectați, dar au fost trecuți la decedați din cauza virusului, să poată fi înmormântați tradițional.

ÎNVĂȚAȚI-VĂ DREPTURILE! APĂRAȚI-LE! OBLIGAȚI AUTORITĂȚILE SĂ RESPECTE LEGEA ȘI STATUTUL DE OM SI PUNEȚI-I LA MUNCĂ DE CERCETARE!

Este inadmisibil ca după aproape 2 ani să existe război între 2 tabere de medici, iar oamenii să ajungă în război provocat de sistem.

Model cerere autopsie

Subsemnatul........ domiciliat.........., CNP.......,

Legitimat cu CI seria....nr......., in calitate de ....(soție/soț/fiu/fiică..) al defunctului...., decedat la data de........ în spitalul........., solicit efectuarea necropsiei și a examenului toxicologic la INML având în vedere că sunt date și evenimente produse anterior decesului care constituie elemente ale morții suspecte. Consider că soțul meu /soția mea/ fiul meu....a fost victima unui omor din culpă sau calificat urmând să decelăm adevărul în urma investigațiilor.

Vă aduc la cunoștință că nu voi ridica de la morga spitalului corpul neînsuflețit al soțului meu/soției/fiului... până când nu se vor efectua toate investigațiile necesare.

Pot fi contactat la tel.......

Data Semnătura

Apoi depuneți plângere penală la Parchet", scrie Șoșoacă pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.