Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă se declară UIMITĂ de AUR: Eu nu am vrut să intru în politică. Nu credeam că vom ajunge în Parlament

Femei din 10
Diana Șosoacă

Avocata Diana Șoșoacă  recunoaște că nu a vrut să intre în politică și că nu se aștepta ca AUR să intre în Parlament. Succesul formațiunii se bazează, spune avocata, pe munca de echipă, dar și pe faptul că membrii sunt profesioniști dedicați muncii pe care o depun.

”Eu am intrat în AUR pe 21 octombrie 2020, cu o zi înainte de a se încheia depunerea dosarelor. Eu nu am vrut să intru în politică. Nu (n.r. sunt nici măcar 2 luni de când este membru AUR). Oamenii fac deja cercetări, este pentru prima oară în istorie, la nivel mondial, când un partid pleacă de la 0,43% spun ei, eu spun că era cam 1% la alegerile locale, și a ajuns la 10%. Este o muncă titanică, de echipă.

Citește și: Poliția din Timișoara, LIPSITĂ de CONTROL în fața MIGRANȚILOR: SUTE dintre ei au cuclușuri iLEGALE în centrul Timișoarei

Sinceră să fiu, când am pornit, eu nu am crezut că o să intrăm în Parlament. Am făcut și fac parte din rețeaua profesioniștilor, unii recunoscuți la nivel mondial. Cunosc oameni care pot salva România, care pot să și plătească datoriile țării. Dar nu se vrea. Doar profesioniștii pot salva România și așa este”, a mărturisit Diana Șoșoacă la Canal 33, conform Playtech.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.