Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă SE LEAPĂDĂ după ce a fost votată Omul anului 2021: Știm bine că nu pentru asta luptam

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Diana Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă scrie pe Facebook că deși mulți o consideră omul anului 2021 nu își poate asuma acest titlu, cel puțin nu singură. Șoșoacă spune că omul anului e întreg poporul român. Iată explicațiile senatoarei:

"OMUL" ANULUI 2021

Dragii mei români, va mulțumesc din suflet pentru ca mi-ati fost alaturi, m-ati înconjurat, aparat si sustinut cu dragostea voastra imensa. Va mulțumesc pentru ca m-ati considerat unul dintre liderii vostri si m-ati votat in toate topurile. Stim foarte bine ca nu pentru asta luptam. Dar, trebuie făcută o reparatie capitală: "OMUL" anului.

Citește și: S-a găsit tableta Dianei Șoșoacă, cu secrete care 'ar distruge o parte din UE şi o parte din NATO'. Reacția senatoarei: 'Puteau să anunțe mai întâi păgubașul'

"2021 nu este o persoana, un singur om. Nimeni nu poate detine acest titlu, ca individualitate.

In calitate de Senator al României si Secretar General al Organizației Mondiale pentru Viața in România, acord titlul de "OMUL ANULUI 2021" POPORULUI ROMÂN!

Poporul român s-a trezit! Poporul român care a fost nevoit sa reziste, sa lupte, sa iasa in strada, amendat, batut, îngenuncheat, reținut, încătușat pentru "vina" de a se opune dictaturii! La acest moment ȚARA NOASTRA ESTE RECUNOSCUTA LA NIVEL MONDIAL DREPT SIMBOLUL LUPTEI PENTRU LIBERTATE, INDEPENDENTA SI SUVERANITATE!

Voi,toti, ROMÂNII MEI IUBITI, împrăștiati in 4 zari ale lumii, voi sunteti cei care meritati toate laudele si trofeele anului 2021, si nu numai!

Fara voi nu se putea nimic! Sunteti toti FACTORUL POLITIC PRINCIPAL care a DECIS! VOI SUNTETI CEI CARE, PRIN TREZIREA VOASTRA, ATI PUTUT ADUCE LIBERTATEA SI SPERANȚA, NU NUMAI IN ROMÂNIA, CI LA NIVEL MONDIAL!

De aceea, cu toata iubirea, va acord voua, romanilor mei iubiți, titlul de "OMUL, POPORUL ANULUI 2021" LA NIVEL MONDIAL!

TREZIREA VOASTRĂ I-A INSPAIMANTAT PE EI!", scrie Șoșoacă pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.