Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă tună și fulgeră - Dictatura instaurată în România

captura youtube
Diana Sosoaca

Această ultimă săptămână, extrem de încărcată negativ, a adus în prim-plan un aspect grav al politicii și societății românești: DICTATURA, acuză senatoarea Diana Șoșoacă.

Iată comunicatul acid transmis de aceasta

În 1989 au murit oameni nevinovați, pentru ca o șleahtă de venetici să se suie pe cadavrele lor și să preia puterea, mințindu-ne cu iluzia democrației. Peste 50 de ani de dictatură au adus asupra românilor o negură ce se mai resimte și astăzi, parcă poporul român este anesteziat și încă resimte repercusiunile dialogurilor interzise, închisoarea pentru distribuirea de manifeste, experimentul Pitești, uciderea marilor noștri luptători, sfinții închisorilor comuniste, arestarea celor care aveau curajul de a nu fi de acord cu ilustra majoritate socialistă, anularea dreptului de a vorbi la microfon, consemnarea la domiciliu, amenințările cu bătaia, cu moartea, distrugerea familiilor celor care aveau curajul de a se opune. În concluzie, anihilarea opoziției.

La 33 de ani de la sacrificiul unor oameni pentru libertatea de a vorbi, de a avea dreptul de a alege, de a avea opinii și a le expune fără frică, Parlamentul României, condus de urmașii șlehtei de alogeni care au preluat puterea în decembrie 1989, instituie minciuna la rang de cinste și pedeapsa pentru dreptul de a vorbi liber, sincer, în opoziție cu majoritatea.

Să ne amintim că în anii 1990 și 1991 au fost necesare 2 mineriade, oameni morți și schingiuiți, pentru ca poporul să învețe să tacă din nou, să îi fie frică să se exprime, a fost nevoie să moară oameni, pentru că un președinte criminal a instigat la crimă român contra român, Ion Iliescu fiind cel care a format actualul PSD de azi, pe principiul dictatorial al pumnului în gură, al uciderii pentru îndrăzneala de a face opoziție, discriminării și abuzurilor fizice și verbale, amenințări etc.

Ce să învețe unul ca Simonis, băiețaș de cartier de Timișoara, obișnuit cu șmenuri de schimburi valutare, absolvent de studii mediocre, lipsit de caracter și bărbăție, de la cei din partidul care a omorât oameni pentru a se susținute în frunte? Ce să învețe el de la prim-ministrul actual, președinte PSD, Ciolacu, când amândoi discriminează femeile, le înjură, le ponegresc, bașca tinerelul zburător de la deputați mai și amenință cu violență un Senator al României pentru infamul ”tupeu” de a cere dreptul la un minut de exprimare?

Domnul ”Zece secunde” – Simonis, urmaș de seamă al Domnului ”Un minut” – Orban, urăște portul popular și țăranii, din moment ce jignește o doamnă Senator îmbrăcată în ie, simbol național, insultând-o cu apelative de ultimă speță: ”țărancă ordinară, țărancă nenorocită, țărancă împuțită”, iar șeful său de la Guvern, ditai prim-ministru declamă în ditai conferința de presă: ”mincinoasă ordinară”. Bravo PSD, ți-ai arătat adevărata față!

Să faci mincinoasă ordinară pe unica femeie parlamentar care a spus numai adevărul în politică, acesta da tupeu de submediocru! Să faci țărancă ordinară o femeie îmbrăcată în portul popular național, îți arată mizeria umană și spelunca în care ai crescut fără să ai respect față de valorile tradiționale, umane și femeie.

În această mizerie dictatorială, a răzbătut ca o trezire Fluierul de la Cucuteni!

Cultura Cucuteni sau Cucuteni-Tripolia, una dintre cele mai vechi civilizaţii din Europa, şi-a primit numele după satul cu același nume din apropierea Iaşiului, unde în anul 1884 s-au descoperit primele vestigii.

Cultura Cucuteni a precedat cu câteva sute de ani toate aşezările umane din Sumer şi Egiptul Antic. Cultura Cucuteni se întindea pe o suprafaţă de 35.000 kilometri pătraţi, pe teritoriul actual al României, Republicii Moldova şi Ucrainei.

Este una dintre cele mai spectaculoase civilizații cu ceramică pictată ale lumii preistorice, atât datorită rafinamentului artistic al formelor și decorului pictat sau incizat pe vase și statuete antropomorfe, a tehnologiei de prelucrare a pietrei și a metalelor (cupru și aur), cât și datorită întrebărilor pe care le ridică, multe încă fără răspuns.

Evident, aceste amănunte nu sunt de nivelul suburban al parlamentarilor care instituie dictatura, iar sunetul clar și sincer al fluierului de Cucuteni, a răsunat ca un manifest al dreptului la exprimare. Dacă nu mă lăsați să vorbesc, voi țipa, dacă nu mă lăsați să țip, voi fluiera, dacă nu mă veți lăsa să fluier, voi suna clopotul, iar dacă ne veți distruge clopotele, vă vom da foc, pentru că satanele nu merită decât focul iadului.

Ieri, în plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului, s-a votat a 3-a lege anti-Șoșoacă, prin care se pune pumnul în gură democrației. Ieri, a fost zi de doliu în România, dreptul fundamental al exprimării și opiniei a fost abolit. Dacă cineva își închipuie că voi fi redusă la tăcere de minciună, se înșeală amarnic. Puteți să îmi luați tot, și viața de vreți, dar tot voi striga din toți rărunchii ADEVĂRUL, pentru că este singurul care ne va elibera!

Atenție, stimați parlamentari submediocri, ce fugiți de o femeie ce vă strigă adevărul și vă arată ce sunteți: ”niște fameni, e rușine omenirii să vă zică vouă oameni!”, tot ceea ce votați acum și interziceți opoziției, vi se va întoarce ca un bumerang împotriva voastră, pentru că veți ajunge opoziție într-o țară condusă de oameni cu respect și dragoste de țară și atunci vă vom aplica ”la sânge” legislația adoptată de voi împotriva întregului popor român, ca să vedeți ce înseamnă dictatura propriilor voastre legi.

În urma opoziției mele, ieri ați înțeles că avem dreptul să ne exprimăm, chiar mai mult de 10 secunde. Atenție, că cele 10 secunde pe care ni le acordați opoziției, pot constitui ultimele voastre secunde de viață….politică!

Un singur om curajos, constituie o majoritate! – Andrew Jackson

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.