Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Şoşoacă e de neoprit: face live la Crevedia și cere demiterea lui Arafat! / Video

Captură video
diana sosoaca crevedia live

Diana Şoşoacă e de neoprit: face live la Crevedia și cere demiterea lui Arafat!

Senatorul Diana Şoşoacă, preşedintele S.O.S. România, a fost în această noapte la Crevedia acolo unde au avut loc mai multe explozii care au făcut numeroase victime. Ea l-a acuzat pe Raed Arafat că este vinovat pentru explozie pentru că a trimis oamenii în apropierea focului, în loc să trimită roboţi şi să nu rişte viaţa oamenilor acolo unde puteau avea loc și alte explozii.

Diana Şoşoacă a vorbit cu oamenii de la faţa locului şi a făcut live pe tik tok în care s-a întrebat dacă România se va mai face bine vreodată. Diana Şoşoacă a criticat ONG-ul SMURD al lui Raed Arafat: ”acest ONG nu are nici o legătură cu SMURD-ul ambulanță de la Departamentul pentru Situații de Urgență, este doar un loc unde se colectează bani”. ”De ce fiecare Guvern l-a păstrat pe Arafat?”, a mai întrebat Diana Șoșoacă. Salvarea a fost distrusă de Arafat și a făcut SMURD pe scheletul Salvării, omorând Salvarea care era cu medici, iar pe SMURD sunt numai paramedici.

”Arafat trebuie destituit din această funcție, este inacceptabil ceea ce se întâmplă, a fost nevoie să moară oameni și încă nu s-a terminat, cum am spus într-o declarație politică ce a făcut înconjurul lumii”, a mai declarat președintele S.O.S. România.

”Da, România mai are o șansă, numai dacă vă treziți”, le-a răspuns Diana Șoșoacă ascultătorilor ei. Diana Șoșoacă nu este singură la Crevedia, ea este însoțită de mai mulți membri ai organizației București ai partidului S.O.S. România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.