Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Şoşoacă se bazează pe Teodorovici: 'S.O.S. România are cel mai bun program de guvernare!'

Radu Pop
eugen teodorovici diana sosoaca

Diana Şoşoacă se bazează pe Teodorovici: 'S.O.S. România are cel mai bun program de guvernare!'

Senatorul Diana Şoşoacă, preşedintele partidului S.O.S. România, l-a lăudat pe pagina ei de facebook pe Eugen Teodorovici după discursul acestuia de la Şcoala de Vară, numindu-l ”cel mai bun finanțist al României”.

”Eugen Teodorovici, a expus astăzi, la Școala de Vară a Partidului S.O.S. România de la Rânca, direcțiile pentru cel mai bun program de guvernare din România, și provoc orice alt partid să vină cu un program de guvernare mai bun!”, a lansat Diana Șoșoacă provocarea către celelalte partide, postând și un selfie cu ea și fostul ministru al Finanțelor.

Președintele S.O.S. România a transmis de altfel că ”toți cei prezenți au fost de acord că Eugen Teodorovici ar fi cel mai capabil prim-ministru pentru România!” și i-a invitat pe români să se convingă singuri, ascultând propunerile fostului ministru al Finanțelor.

După discursul de aseară, transmis live de la Școala de Vară a partidului S.O.S. România, de la Rânca, astăzi de la ora 17.00, fostul ministru de Finanțe Eugen Teodorovici are programat un curs special intitulat ”România, drepturi și obligații în UE”. Prezența lui Eugen Teodorovici lângă Diana Șoșoacă, atât la Realitatea Plus, cât și la școala de vară de partid, a dat naștere la scenarii privind un tandem politic al celor doi pentru candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale, cu propunerea lui Teodorovici pentru postul de premier.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.