Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Șoșoacă, sfidare pentru Volodimir Zelenski: a părăsit sala de plen când a început să vorbească președintele Ucrainei - VIDEO

Facebook
Diana Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă a ieșit din sala de plen a Parlamentului României în momentul în care președintele ucrainean Volodimir Zelenski a început discursul ținut în fața senatorilor și deputaților români. Ea acuză că este o înregistrare, nu un discurs în direct.

„S-au încălcat toate normele de drept internațional, pentru că nu vine nimeni ca să stai să te uiți la o înregistrare. Înregistrarea aceea este actul de trădare al acestor aleși față de poporul român și este lipsa de bun simț a Ucrainei cu granițele nedeclarate la ONU. Cum poate Marcel Ciolacu să spună... Slava... vecinilor? Nu pot să asist la așa ceva”, a spus Diana Șoșoacă, relatează Mediafax.

La rândul lor, parlamentarii AUR au pus pe bănci steagul României.

Vezi și: VIDEO Diana Șoșoacă a răbufnit în Parlament: 'Pentru cei de la Fântâna Albă de ce nu țineți un moment de reculegere?'

Liderul AUR, deputatul George Simion, a acuzat un „spectacol televizat în stil Hollywood”.

„Noi am pregătit niște steaguri ale României, iar cei de la USR au pregătit niște steaguri ale Ucrainei”, a adăugat Simion.

În timp ce președintele ucrainean le vorbea senatorilor și deputaților, George Simion, fără a asculta discursul, comunica pe Facebook cu persoanele care îi urmăreau live-ul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.