Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - SCANDAL în direct Diana Șoșoacă - Sorin Lavric: Mâine o să spună că am vrut să o violez / Vă plac silfidele care tac

Romania TV
Diana Șoșoacă Sorin Lavric

Senatoarea Diana Șoșoacă (ex-AUR) și senatorul AUR Sorin Lavric au avut joi seară, la România TV, un schimb extrem de dur de replici. Senatorul a zis despre Șoșoacă că: nu are bun simț, este „dominatoare”, mereu pusă pe harță, agresivă, are „limbuție” și ar putea vorbi chiar și în somn.

Diana Șoșoacă a spus că Sorin Lavric a înjurat-o în biroul liderului senatorului AUR, Claudiu Târziu și că a ridicat mâna la ea să o lovească, episodul având loc miercuri, înaintea excluderii lui Șoșoacă din grupul AUR.

Sorin Lavric a intervenit telefonic.

Sorin Lavric: Cum puteti sa credeti ca eu am ridicat mana impotriva dnei Sosoaca? Nici vorba, este o scorneala a domniei sale, martor la cearta si la altercatia noastra a fost Claudiu Tarziu. Dansa trebuie sa demonstreaze ca am incercat sa o agresez fizic. Probabil maine o sa spuna ca am vrut sa o si violez.

Diana Șoșoacă: La cat de misogin sunteti, nu aveti nicio tentativa de acest gen.

Sorin Lavric: Ii place sa se dea in stambă și să transforme Senatul Romaniei in circ

Diana Șoșoacă: Eu părăsesc acest studio, nu am venit să mă jignească dl Lavric. Domnul are grave probleme de personalitate, cred că ar trebui să se ducă la un control.

Diana Sosoaca: Eu inteleg ca dansului ii plac doamnele silfide si care mai si tac. Intamplator sunt si doamne mai plinute, grase, scunde, robuste care nu sunt pe placul dansului dar acest lucru nu-i da dreptul sa emane asertiuni atat de vehemente

Sorin Lavric: Ce deranjeaza la dna Sosoaca este ca e mereu pusa pe harta si mereu cauta conflict. Acest temperament vulcanic poate prinde in campanie. Ea incalca toate regulile dintr-un partid. Dna Sosoaca nu are spirit de echipa, nu poate respecta regulile, este suparatoare prin aceasta lipsa de bun simt. Tot timpul este dominatoare si agresiva, are acesta limbutie, poate vorbi ore intregi, eu cred ca si in somn poate vorbi.

Victor Ciutacu: Pentru un avocat nu este un defect.

Sorin Lavric: Pentru un avocat da, dar pentru un coleg intr-un partid este un mare defect, este un cusur aproape iremediabil. Aici nu e vorba de delict de opinie, este vorba de temperament coleric si lipsa de decenta, dna Sosoaca cand intra intr-o incapare deja se strang norii unei nervozitati, ea tot timpul emana o energie negativa.

Diana Șoșoacă: Dle Ciutacu, vi se pare ca va transmit o energie negativa?

Sorin Lavric: Nu e vorba aici de un conflict idelologic, impartasesc pe de-a intregul convingerile dnei Sosoac. Aici e vorba pur si simplu de o  incompatibilitatre psihologica, dna Sosoaca nu paote face echipa cu nimeni, ea este sgura o oechipa, nu sopirta ierarhia, nu patkesa asuclt unsef, astea sunt tare de tip psohologic sau daca vreti moral

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.