Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Şoşoacă vrea să meargă la CEDO după ce a fost sancţionată: 'Este un precedent periculos pentru toată clasa politică'

fanatik.ro
Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă a contestat avertismentul scris primit de la conducerea Senatului României pentru nepurtarea măștii de protecție și comportament neadecvat. Senatoarea afirmă că a primit telefoane inclusiv din partea unor politicieni USR pentru a iniția această acțiune.

Potrivit Antena 3, Diana Șoșoacă amenință că se va adresa Curții Europene a Drepturilor Omului.

"Pe mine nu mă interesează această sancțiune pentru că nu mă afectează, însă am primit nenumărate telefoane din partea unor foști senatori, deputați, judecatori, din partea partidelor politice, inclusiv USR, să mă roage să fac această contestație întemeiată, deoarece este un precedent periculos pentru toată clasa politică. Este pentru prima dată în 31 de ani când i se întâmplă așa ceva unui senator", a declarat Diana Șoșoacă.

Biroul Permanent al Senatului a decis la finalul lunii aprilie să o sancţioneze pe senatoarea Diana Şoşoacă, după scandalul în care aceasta a fost implicată la şedinţa Comisiei Juridice din 13 aprilie.

În ședința respectivă erau analizate sesizările depuse de reprezentanți PNL la adresa Dianei Şoşoacă. Comisia a întocmit un raport, pe baza căruia conducerea Senatului a dispus sancționarea senatoarei cu avertisment scris.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.