Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Tușa: Liviu Dragnea șantajează și amenință Guvernul României de frica primarilor PSD

Facebook
Diana Tusa

Deputatul PNL Diana Tușa, co-președinte al PNL Sector 1, a catalogat amenințarea Guvernului de către PSD și Liviu Dragnea drept un șantaj politic și o măsură disperată de a stopa introducerea votului în două tururi, potrivit unui comunicat remis redacției de PNL.

Liviu Dragnea este președintele singurului partid care urăște libertatea de exprimare, șantajează și amenință Guvernul României. Atât de mult urăște PSD-ul libertatea de exprimare și competiția că au ajuns să spună că-l vor acuza pe prim-ministru și miniștrii acestuia de ”grup infracțional organizat”. Este pentru prima dată când un partid politic recurge la un astfel de comportament politic bizar, care nu poate să trădeze decât disperarea.

În acest context, deputatul liberal susține că asistăm în fapt la un adevărat șantaj al primarilor PSD la adresa lui Liviu Dragnea. Aceștia i-au pus în vedere că dacă se va schimba legea alegerilor locale și se vor introduce două tururi, atunci îi vor retrage sprijinul politic. Disperare pe toate fronturile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.