Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diaspora: 'PSD și USR au votat împotriva susținerii amendamentelor în comisie'

diaspora vot

"Am depus un număr de 450 de amendamente Legii Bugetului de Stat prin care am solicitat fonduri pentru susţinerea activităţilor românilor din Diaspora.

Din păcate, contrar oricărui cadru legal, PSD şi USR au sfidat încă o dată românii din Diaspora, au făcut front comun şi au votat împotriva susţinerii şi votării în cadru Comisiei reunite a românilor din afara graniţelor ţării din Senat şi Camera Deputaţilor a amendamentelor aduse la Legea Bugetului de Stat pentru anul 2018!

Această poziţie de unitate a celor două formaţiuni politice nu este deloc întâmplătoare! A început încă din Comisia specială privind legile justiţiei când USR şi PSD au adus împreună amendamente la legile justiţiei!

Este inadmisibil să ceri avizarea Legii Bugetului de Stat în forma transmisă de Guvern fără a se vota asupra amendamentelor depuse la aceasta! Practic, ni s-a pus căluşul în gură. Deşi am fost votat de românii din diaspora să îi reprezint în Parlamentul României, prin decizia PSD şi USR mi s-a interzis să susţin amendamentele pentru românii din diaspora.", s-a arătat într-un comunicat remis ȘTIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.